Με απορριμματοφόρα θα γεμίσει σήμερα το κέντρο της Αθήνας

Με απορριμματοφόρα θα γεμίσει σήμερα το κέντρο της Αθήνας Facebook Twitter
ΑΠΕ ΜΠΕ/PIXEL/ΜΠΑΡΜΠΑΡΟΥΣΗΣ ΣΩΤΗΡΗΣ
5

Απορριμματοφόρα θα κατακλύσουν σε λίγη ώρα το κέντρο της Αθήνας, λόγω της συγκέντρωσης διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει, η ΠΟΕ-ΟΤΑ αντιδρώντας στην επιχειρούμενη κατάργηση του καθεστώτος βαρέων και ανθυγιεινών των εργαζομένων στην καθαριότητα των δήμων.


Μέλη της Ομοσπονδίας, μαζί με περίπου 30-40 απορριμματοφόρα, θα συγκεντρωθούν στις 11:00 έξω από το υπουργείο Εργασίας, στην οδό Σταδίου, και στη συνέχεια θα κατευθυνθούν προς το υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή.


Ο πρόεδρος της ΠΟΕ-ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος, ανέφερε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι πρόκειται για προειδοποιητική ενέργεια, ενώ τόνισε ότι εάν δεν υπάρξει δέσμευση της κυβέρνησης για διατήρηση του συγκεκριμένου κλάδου στο καθεστώς ΒΑΕ τότε θα υπάρξει κλιμάκωση των κινητοποιήσεων με αποκλεισμό ΧΥΤΑ και κατάληψη των αμαξοστασίων των δήμων όλης της χώρας.

Η σχετική απόφαση αναμένεται να ληφθεί κατά τη συνεδρίαση του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας την επόμενη εβδομάδα.

5

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Ελλάδα / Θεσσαλονίκη: Αθώοι υπάλληλοι κλαμπ που επέτρεψαν την είσοδο σε ανήλικους - Επέδειξαν πλαστές ταυτότητες

Όπως αποδείχθηκε, τα παιδιά είχαν παραποιήσει τις ταυτότητές τους για να τους επιτραπεί η είσοδος στο κέντρο - Ο ένας από τους τρεις μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο λόγω μέθης
LIFO NEWSROOM