Στα 420 ευρώ την εβδομάδα το όριο, αλλά οποιαδήποτε μέρα η ανάληψη

Στα 420 ευρώ την εβδομάδα το όριο, αλλά οποιαδήποτε μέρα η ανάληψη Facebook Twitter
1

Με ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο το Υπουργείο Οικονομικών ενημερώνει πως για τη διευκόλυνση των καταθετών και των συνταξιούχων, από αύριο Τετάρτη 29 Ιουλίου μέχρι την Παρασκευή 31 Ιουλίου, θα είναι δυνατή οποιαδήποτε από τις τρεις ημέρες η ανάληψη από τα γκισέ των τραπεζών (τις εργάσιμες ημέρες) ή από τα ΑΤΜ (όλο το 24ωρο)μέχρι τα 420 ευρώ.

Πιο συγκεκριμένα και όπως διευκρινίζεται στην ανακοίνωση εάν από το περασμένο Σάββατο 25 Ιουλίου 2015 μέχρι και σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου 2015 κάποιος δεν έχει προβεί σε ανάληψη μετρητών, θα μπορεί να κάνει ανάληψη μέχρι και 420 ευρώ οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015.

Επίσης, εάν κάποιος είχε προβεί σε ανάληψη 60 ευρώ σε μετρητά το Σάββατο 25 Ιουλίου και σε άλλα 60 ευρώ την Κυριακή 26 Ιουλίου 2015, τότε θα μπορεί να κάνει ανάληψη μέχρι 300 ευρώ οποιαδήποτε στιγμή μέχρι και την Παρασκευή 31 Ιουλίου 2015.

Όπως τονίζεται στόχος είναι η διευκόλυνση των καταθετών και των συνταξιούχων, αλλά και η αποφυγή συνωστισμών στο τέλος της εβδομάδας για τη σωρευτική ανάληψη των καταθέσεων ή των συντάξεων τους.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στεγαστικό: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης - Στο επίκεντρο εργαζόμενοι στην επαρχία και βραχυχρόνια μίσθωση

Οικονομία / Στεγαστικό: Τα νέα μέτρα της κυβέρνησης - Στο επίκεντρο εργαζόμενοι στην επαρχία και βραχυχρόνια μίσθωση

Όσα ανακοίνωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης για το πρόγραμμα ανακαίνισης κατοικιών, τις ιδιωτικές επενδύσεις και τα εγκαταλελειμμένα ή ημιτελή κτίσματα
THE LIFO TEAM
ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΕΙΔΗ

Οικονομία / Δεσμεύτηκαν τα περιουσιακά στοιχεία πέντε εταιρειών πετρελαιοειδών - Το άτομο που τις ελέγχει και η σχέση με τη Ρωσία

Η Αρχή για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος θα λάβει μέριμνα για τους εργαζόμενους στις εταιρείες προκειμένου να απελευθερωθούν τα αναγκαία κεφάλαια για να πληρωθούν οι μισθοί
THE LIFO TEAM
Το υψηλό κόστος στέγασης στην Ευρώπη μοιάζει με «νέα πανδημία», λέει ο δήμαρχος της Βαρκελώνης

Οικονομία / Το υψηλό κόστος στέγασης στην Ευρώπη μοιάζει με «νέα πανδημία», λέει ο δήμαρχος της Βαρκελώνης

Ο Ζάουμε Κολμπόνι, μαζί με άλλους 16 δημάρχους ευρωπαϊκών πόλεων, καλεί την Ευρωπαϊκή Ένωση να διαθέσει έκτακτους πόρους για την κατασκευή προσιτών κατοικιών
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια
Ήρθε η στιγμή πιστεύω κάποιος να πεί στις καλοκάγαθες γιαγιάδες οτι τα 1680 ευρώ το μήνα είναι το όριο που μπορόυμε να σηκώσουμε απο τον λογαριασμό μας αν και εφόσον υπάρχουν αυτά τα λεφτά στον λογαριασμό μας. Αν υπάρχουν. Δεν μας έδωσε αυτό το καλό παιδί (ο Αλέξης ντε) 1680 ευρώ το μήνα δωράκι.