Μεγάλη βουτιά στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ

Μεγάλη βουτιά στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ Facebook Twitter
Nikos Libertas / SOOC
0

Βουτιά 3,63% και απώλειες 969,01 μονάδων κατέγραφε ο δείκτης Hang Seng στο χρηματιστήριο του Χονγκ Κονγκ, καθώς διαμορφωνόταν στο δεύτερο μέρος της συνεδρίασης, γύρω στις 08.30 το πρωί, στις 25.964,86 μονάδες, μετά τις ανησυχίες για την ελληνική κρίση.

Πτώση 1,78% και απώλειες 368,81 μονάδων του βασικού δείκτη Nikkei καταγράφουν οι συναλλαγές, στα μέσα της συνεδρίασης του χρηματιστηρίου στο Τόκιο, με τους επενδυτές να είναι ιδιαίτερα επιφυλακτικοί προκειμένου να αποφύγουν κινδύνους που έχουν σχέση με την κρίση της ελληνικής οικονομίας και τους φόβους για έξοδο της Αθήνας από την ευρωζώνη αλλά και την άνοδο της ισοτιμίας του γεν.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Οικονομία / Φορολογικές δηλώσεις: Σκάφη, πισίνες, δάνεια, καταθέσεις στο εξωτερικό και ιδιωτικά σχολεία

Σε 1.659.748 ανέρχονται οι φορολογούμενοι που δηλώνουν ότι έχουν λάβει δάνεια στεγαστικά ή καταναλωτικά, πληρώνοντας δόσεις συνολικού ύψους 6,24 δισεκ. ευρώ ή κατά μέσο όρο 3.700 ευρώ
LIFO NEWSROOM