ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

Πιθανή παράταση ως τις 20 Ιουλίου στις φορολογικές δηλώσεις

Πιθανή παράταση ως τις 20 Ιουλίου στις φορολογικές δηλώσεις Facebook Twitter
Konstantinos Tsakalidis / SOOC
0

Μέχρι τις 20 Ιουλίου αναμένεται να παραταθεί η προθεσμία υποβολής των φορολογικών δηλώσεων που λήγει στις 30 Ιουνίου, καθώς είναι ελάχιστες οι δηλώσεις που έχουν υποβληθεί ως τώρα και απομένουν ακόμη 4,7 εκ. δηλώσεις να υποβληθούν.

Κύκλοι του υπουργείου Οικονομικών διαμηνύουν πάντως ότι η παράταση δεν αλλάζει τις καταληκτικές ημερομηνίες για την πληρωμή του φόρου εισοδήματος που είναι μέχρι τις 31 Ιουλίου για την καταβολή της πρώτης δόσης, μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου για τη δεύτερη και μέχρι τις 30 Νοεμβρίου για την τρίτη δόση. Σε περίπτωση εφάπαξ πληρωμής του φόρου μέχρι τις 31 Ιουλίου παρέχεται έκπτωση 2% στο συνολικό ποσό.

0

ΑΠΕΡΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΜΑΪΟΥ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τράπεζα της Ελλάδος: Κόψτε τα επιδόματα για να μην εκτροχιαστεί η οικονομία με το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας

Οικονομία / Τράπεζα της Ελλάδος: «Φρένο» σε επιδόματα και pass για να μην εκτροχιαστεί η οικονομία με το νέο Σύμφωνο Σταθερότητας

Στο εξής, για κάθε έκτακτη επιχορήγηση, θα πρέπει να έχει διασφαλιστεί εκ των προτέρων η χρηματοδότηση, επισημαίνει η ΤτΕ - «Θα πρέπει να τεθούν ξεκάθαρες προτεραιότητες κατά τη λήψη πιθανών νέων στοχευμένων μέτρων στήριξης στις πιο ευάλωτες εισοδηματικές ομάδες»
NEWSROOM