NEO VIDCAST

Σόιμπλε: Δεν είμαι αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα αλλάξει τη θέση της εγκαίρως

Σόιμπλε: Δεν είμαι αισιόδοξος ότι η Ελλάδα θα αλλάξει τη θέση της εγκαίρως Facebook Twitter
2

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε δήλωσε σήμερα ότι δεν είναι αισιόδοξος πως η Ελλάδα θα αλλάξει τη θέση της σχετικά με τις μεταρρυθμίσεις, εγκαίρως για τη συνάντηση των ηγετών της ευρωζώνης τη Δευτέρα, σύμφωνα με το Reuters.

«Πρέπει να περιμένουμε και να δούμε τι θα συμβεί και αν θα συμβεί κάτι στην Ελλάδα μέχρι τη Δευτέρα», είπε ο Σόιμπλε στους δημοσιογράφους, μετά το τέλος της συνεδρίασης των υπουργών Οικονομικών της ΕΕ στο Λουξεμβούργο.

«Όμως δεν είμαι βέβαιος ότι θα μπορώ να ανακοινώσω κάτι εντυπωσιακό ή καινούριο τη Δευτέρα», πρόσθεσε. «Η κατάσταση δεν είναι πολύ ευχάριστη, αλλά είναι αυτή που είναι», είπε.  Επίσης, ανακοίνωσε ότι περιμένει αξιόπιστες προτάσεις από την ελληνική κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι κάθε μέρα μετράει.

Σύμφωνα με την ανταποκρίτρια του ΑΠΕ, ο Σόιμπλε έδωσε λίγες πιθανότητες για αξιόλογη πρόοδο μέχρι τη Δευτέρα και μετέφερε πως οι ομόλογοί του είναι δύσπιστοι ως προς την πιθανότητα επίτευξης σημαντικής προόδου μέσα στο Σαββατοκύριακο, τονίζοντας πως το τρέχον πρόγραμμα διάσωσης αποτελεί τη μόνη βάση για όποια λύση.

Επιπλέον, επεσήμανε πως ήδη έχει χαθεί πολύτιμος χρόνος και σημείωσε πως εφόσον υπάρχουν καινούργια δεδομένα μπορεί να υπάρξει τηλεδιάσκεψη του Eurogroup την Κυριακή το βράδυ, ωστόσο το Eurogroup δεν μπορεί να κάνει τίποτα εάν δεν έχει στην κατοχή του την έκθεση των τριών θεσμών.

 

2

NEO VIDCAST

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μητσοτάκης: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν στην ΔΕΘ

Πολιτική / ΔΕΘ: Αυτά είναι τα μέτρα που θα ανακοινωθούν για μεσαία τάξη, στεγαστικό και φοροελαφρύνσεις

Οι συσκέψεις στο Μέγαρο Μαξίμου είναι συνεχείς και επικεντρώνονται στο εύρος της απήχησης που θα έχουν οι παρεμβάσεις, με βάση τις αντοχές της οικονομίας και τα διαθέσιμα δημοσιονομικά περιθώρια
LIFO NEWSROOM
Ανακοίνωση τριών υπουργείων για Βασιλίσσης Όλγας: «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα»

Πολιτική / «Οι πρωτοβουλίες του Δήμου Αθηναίων δεν παράγουν έννομα αποτελέσματα» - Παρέμβαση τριών υπουργείων για Βασ. Όλγας

Τα υπουργεία Πολιτισμού, Περιβάλλοντος & Ενέργειας και Υποδομών & Μεταφορών εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση και καλούν τον Δήμο Αθηναίων να «τηρήσει τις προβλεπόμενες από το θεσμικό πλαίσιο διαδικασίες»
LIFO NEWSROOM
Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Πολιτική / Απόστολος Βεσυρόπουλος: «Χωρίς απινιδωτή, ο "πολιτικός των απινιδωτών"», αναφέρει ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός Kids Save Lives

Ο βουλευτής της ΝΔ υπέστη ανακοπή σε πολυσύχναστη παραλία της Χαλκιδικής που δεν υπήρχε απινιδωτής ή ναυαγοσώστης - Ο ίδιος ως υφυπουργός είχε συμβάλλει ώστε να τοποθετηθούν περισσότεροι απινιδωτές σε σχολεία και κοινότητες της χώρας
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια
Εμεις αντιθετως ειμαστε αισιοδοξοι πως δεν θα αλλαξουμε την θεση μας ουτε εγκαιρως ουτε αργοτερα. Επισης αισιοδοξοι,πως θα αλλαξετε τη θεση σας εγκαιρως.
"Εμεις αντιθετως ειμαστε αισιοδοξοι πως δεν θα αλλαξουμε την θεση μας ουτε εγκαιρως ουτε αργοτερα. Πηγή: www.lifo.gr"Κακό του κεφαλιού μας #Tam Z. Δυστυχώς όμως θα την πληρώσουμε όλοι.