Το Ποτάμι ζητά να συγκληθεί έκτακτη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα

Το Ποτάμι ζητά να συγκληθεί έκτακτη σύσκεψη πολιτικών αρχηγών τη Δευτέρα Facebook Twitter
Menelaos Myrillas / SOOC
0

Το Ποτάμι καλεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο σε συνεννόηση με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να συγκαλέσει το πρωί της Δευτέρας τους πολιτικούς αρχηγούς προκειμένου να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις.

Με ανακοίνωσή του το Ποτάμι τονίζει ότι η χώρα πρέπει να μείνει όρθια μέσα στην Ευρώπη και αυτό πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους.

«Περιμένουμε την υπεύθυνη αντίδραση της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας», καταλήγει η ανακοίνωση.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η διεθνής κοινότητα δεν μπορεί να αδιαφορεί απέναντι σε αυταρχικά καθεστώτα»

«Συνεχίζουμε με την ίδια συνταγή που έχει αποδώσει» - Ο πρωθυπουργός τόνισε ότι το 2026 η κυβέρνηση θα συνεχίσει στην ίδια κατεύθυνση που ακολουθεί τα τελευταία 6,5 χρόνια
THE LIFO TEAM