Δήμαρχος επικήρυξε όσους βάζουν φόλες

Δήμαρχος επικήρυξε όσους βάζουν φόλες Facebook Twitter
Φωτο: SOOC / Angeliki Panagiotou
1

Στην επικήρυξη με χίλια ευρώ όσων βάζουν φόλες προχώρησε ο δήμαρχος του Δοξάτου Δράμας προσπαθώντας να βάλει ένα τέλος στα περιστατικά δηλητηρίασης  ζώων.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση «το χρηματικό ποσό θα προέλθει από τις προσωπικές αποταμιεύσεις του δημάρχου, σε μια προσπάθεια να μπει τέλος στις δηλητηριάσεις των ζώων».


Ο κ. Δημήτρης Δαλακάκης με αφορμή αυτά τα περιστατικά επανέλαβε την πρότασή του για δημιουργία και λειτουργία ενός καταφυγίου αδέσποτων ζώων από κοινού με τους υπόλοιπους δήμους του νομού Δράμας.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

MyStreet: Η εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι πολίτες, αλλά «σκοντάφτει» σε κάποιους Δήμους

Ελλάδα / MyStreet: Η εφαρμογή που «αγκάλιασαν» οι πολίτες, αλλά «σκοντάφτει» σε κάποιους Δήμους

Μεγάλες πόλεις εμφανίζουν μηδενικές ή πολύ λίγες καταχωρήσεις, ενώ ορισμένοι δήμοι έχουν εισαγάγει δεδομένα, αλλά δεν έχουν προχωρήσει στη δημοσιοποίησή τους, αφήνοντας μέρος από τις πληροφορίες μη διαθέσιμο στους πολίτες
LIFO NEWSROOM