No.1

Νέα αύξηση του ELA στις ελληνικές τράπεζες κατά 800 εκατ. ευρώ

Νέα αύξηση του ELA στις ελληνικές τράπεζες κατά 800 εκατ. ευρώ Facebook Twitter
0

Νέα αύξηση του ορίου χρηματοδότησης των ελληνικών τραπεζών από τον μηχανισμό έκτακτης ρευστότητας (ELA), κατά 800 εκατ. ευρώ, αποφάσισε την Τρίτη το βράδυ η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Πλέον, το ανώτατο όριο δανεισμού διαμορφώνεται στα 74 δισ. ευρώ.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο capital.gr, από το πλαφόν αυτό οι ελληνικές τράπεζες έχουν κάνει χρήση των 70 δισ. ευρώ, επομένως για την τρέχουσα εβδομάδα βρίσκονται με περιθώριο ρευστότητας 4 δισ. ευρώ.

0

No.1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΡΗΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Οικονομία / Υδρογονάνθρακες: Παρουσιάστηκαν οι συμβάσεις μίσθωσης για έρευνα σε Κρήτη και Πελοπόννησο με Chevron - HELLENiQ ENERGY

«Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου
THE LIFO TEAM