Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθησαν οι ένοπλοι που εισέβαλαν σε γραφείο του AKP

Κωνσταντινούπολη: Συνελήφθησαν οι ένοπλοι που εισέβαλαν σε γραφείο του AKP Facebook Twitter
0

Μία μόλις ημέρα μετά την ομηρία σε δικαστήριο της Κωνσταντινούπολης, που κατέληξε με τρεις νεκρούς, δύο ένοπλοι εισέβαλαν σήμερα σε γραφείο του τουρκικού κυβερνώντος κόμματος AKP, σε προάστιο της ίδιας πόλης.

Σύμφωνα με τη Hurriyet, μετά από επιχείρηση της αστυνομίας στο κτίριο που βρίσκεται στη συνοικία Καρτάλ, στην ασιατική πλευρά της Κωνσταντινούπολης, οι δύο άνδρες συνελήφθησαν. Η τουρκική εφημερίδα αναφέρει πως οι ένοπλοι εκκένωσαν το κτίριο και ανέβηκαν στον τελευταίο όροφο, όπου έσπασαν παράθυρα και κρέμασαν μία τουρκική σημαία με ένα σπαθί. Τα αιτήματά τους δεν έχουν γίνει γνωστά.

Σε βίντεο που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο, φαίνονται αστυνομικές δυνάμεις έξω από το κτίριο, ενώ διακρίνεται και ένας από τους εισβολείς.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΜΠΑΝΓΚΛΑΝΤΕΣ ΡΩΣΙΑ ΠΟΛΕΜΟΣ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

Διεθνή / Εργάτες από το Μπανγκλαντές πήγαν για δουλειά στη Ρωσία και κατέληξαν στον μέτωπο της Ουκρανίας

Αντέδρασαν και ζήτησαν να αποχωρήσουν, αλλά αξιωματικοί τους απείλησαν με φυλάκιση, σωματική κακοποίηση ή ακόμη και θάνατο, αν αρνηθούν να εκτελέσουν εντολές
THE LIFO TEAM
ΙΝΔΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ

Διεθνή / EE και Ινδία έκλεισαν «τη μητέρα όλων των συμφωνιών»: Ελεύθερο εμπόριο μετά από 19 χρόνια διαπραγματεύσεων

Η συμφωνία αφορά εμπορικές ροές μεταξύ της ΕΕ και της πολυπληθέστερης χώρας του κόσμου, με τις δύο πλευρές να συνδέουν το οικονομικό σκέλος με στενότερη συνεργασία σε τομείς ασφάλειας
THE LIFO TEAM