Tσίπρας: Η Ελλάδα δεν έχει την υποχρέωση να υλοποιήσει τα υφεσιακά μέτρα

Tσίπρας: Η Ελλάδα δεν έχει την υποχρέωση να υλοποιήσει τα υφεσιακά μέτρα Facebook Twitter
Andrea Bonetti / POOL / SOOC
1

Σύμφωνα με τον πρωθυπουργό, όλες οι πλευρες όχι μόνο επαναβεβαίωσαν τη διάθεση να συνεργαστούν για την αντιμετώπιση των δυσκολιών, αλλα επαναβεβαίωσαν την κοινή αναγνωση της απόφασης του Eurogroup της 20ης Φεβρουαρίου.

Είναι λοιπόν σαφές ότι η Ελλάδα δεν έχει υποχρέωση να υλοποιήσει υφεσιακά μέτρα, την πέμπτη αξιολόγηση τη λεγόμενη, ούτε το mail Χαρδούβελη, είπε, προσθέτοντας ότι η κυβέρνηση θα καταθέσει τις δικές της μεταρρυθμίσεις και θα τις υλοποιήσει. Ταυτόχρονα, επαναβεβαιώθηκε η διάθεση όλων των πλευρών να εργαστούν, ώστε το συντομότερο να υπάρξει η αποκατάσταση της χρηματοδοτικής ικανότητας της ελληνικής οικονομίας.

Τέλος, ο πρωθυπουργός επισήμανε ότι ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν Κλοντ Γιούνκερ επιβεβαίωσε την πρόθεσή του να προχωρήσει άμεσα στην προώθηση ευρωπαϊκών προγραμμάτων για ένα σημαντικό ποσό με στόχο την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης στην Ελλάδα - το ποσό θα το ανακοινώσει ο ίδιος σήμερα.

«Ξαβάζουμε τη διαδικασία στις ράγες γιατί με ευθυνη κάποιων είχε εκτροχιαστεί», κατέληξε.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κασσελάκης για Τσίπρα:

Πολιτική / Κασσελάκης για Τσίπρα: «Εάν έφερνα γυναίκα σύντροφο θα το ανέφερε ποτέ στο βιβλίο του;»

Ο πρόεδρος του «Κινήματος Δημοκρατίας» σχολιάζει τις αναφορές στο πρόσωπό του, μέσα στο βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «κρεσέντο ομοφοβικού κουτσομπολιού»
LIFO NEWSROOM
ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΘΑΚΗ

Πολιτική / «Ιθάκη»: Πότε πήρε την απόφαση για το δημοψήφισμα ο Τσίπρας - Τι αποκαλύπτει

Το βιβλίο του Αλέξη Τσίπρα, «Ιθάκη» κυκλοφόρησε σήμερα και έχει προκαλέσει ήδη πολιτικές αντιδράσεις - Η περίοδος του Δημοψηφίσματος και το παρασκήνιο πίσω από τη λήψη της απόφασης
LIFO NEWSROOM
«Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Πολιτική / «Ιθάκη»: Οι ομολογίες Τσίπρα, τα λάθη που καταλογίζει και οι αποκαλύψεις του νέου βιβλίου

Ο πρώην πρωθυπουργός καταγράφει στιγμές, διαλόγους και συναισθήματα που –όπως ο ίδιος επιμένει– καθόρισαν την πιο ταραχώδη πολιτική περίοδο της Μεταπολίτευσης
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια