Να ηρεμήσει την κατάσταση και να αναζητήσει συμβιβασμό ανακτώντας τις πρωτοβουλίες των κινήσεων για την παραμονή της Ελλάδας στο ευρώ, θέλει η Μέρκελ και για αυτό ζήτησε συνάντηση με τον Τσίπρα, σύμφωνα με δημοσίευμα του Bloomberg, το οποίο επικαλείται Γερμανό αξιωματούχο.
Ο αξιωματούχος ανέφερε ότι η καγκελάριος είναι διατεθειμένη να επιχειρήσει την άμβλυνση των αντιθέσεων αλλά θα ζητήσει ταυτόχρονα από τον Έλληνα πρωθυπουργό να τηρηθούν οι κανόνες.
«Δεν υπάρχει κανένα τελεσίγραφο από την πλευρά της καγκελαρίου και ό,τι κυκλοφορεί σχετικά με αυτό είναι ανοησία και σκοπό έχει να διατηρήσει την ένταση ανάμεσα στην Γερμανία και την Ελλάδα» αναφέρεται.
Η ίδια δεν θα διαπραγματευτεί τις λεπτομέρειες ενός σχεδίου συμφωνίας αφού αυτό είναι ένα ζήτημα που αφορά τις σχέσεις της Ελλάδας με τους πιστωτές της, αναφέρεται, επίσης.
Πολιτική /
Bloomberg: Η Μέρκελ θέλει συμβιβασμό με τον Τσίπρα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ

Κώστας Σπαθαράκης: «Δεν έχουμε αφηγήσεις για τις ερωτικές μας σχέσεις, για τα νιάτα μας»

Οι ΗΠΑ βομβάρδισαν τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν - «Οι στόχοι εξουδετερώθηκαν» είπε ο Τραμπ

Ο Ντόναλντ Τραμπ «τζογάρει» την προεδρία του με την εμπλοκή των ΗΠΑ στον πόλεμο με το Ιράν

Ιράν: Γιατί οι ΗΠΑ επέλεξαν τις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Φορντό, το Ισφαχάν και τη Νατάνζ

Λαμία: Νεκρός σε τροχαίο ο αντιδήμαρχος Κώστας Σταυρογιάννης

σχόλια