Ντόρα: Ο Πρωθυπουργός έπρεπε να είναι στη Βουλή

Ντόρα: Ο Πρωθυπουργός έπρεπε να είναι στη Βουλή Facebook Twitter
2

Σήμερα στις 6 το απόγευμα αρχίζει στη Βουλή η συζήτηση για την ψήφο εμπιστοσύνης, απόντος του Πρωθυπουργού ο οποίος βρίσκεται στη Σύνοδο Κορυφής για την απασχόληση στο Μιλάνο και θα αντικατασταθεί από το Μάκη Βορίδη.

Η απουσία του Αντώνη Σαμαρά αλλά και η αντικατάσταση του από τον υπουργό Υγείας δεν πέρασε ασχολίαστη από την Ντόρα Μπακογιάννη η οποία, μιλώντας το πρωί στον Σκάι, εξέφρασε την άποψη ότι η συζήτηση έπρεπε να ξεκινήσει νωρίτερα και ο Πρωθυπουργός να είναι εδώ.

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε επίσης ότι η Ν.Δ. πρέπει να κινηθεί προς τον «ορφανό» χώρο του κέντρου, σε μια αναφορά που εμμέσως έδειχνε την αντίθεση στα ανοίγματα προς την άλλη πλευρά. 

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

2 σχόλια
Ωχ ! Η "στηριξη"του Αντωνη απο την Ντορα συνεχιζεται !Βεβαια δεν μπορει να της πει κανεις το παραμικρο.Νομιμοποιειεται απολυτα να το λεει για τον Σαμαρα ο οποιος δεν παταει το ποδι του στην Βουλη,ενω ο πατερας της, οταν ηταν πρωθυπουργος, ηταν μονιμως εκει,ακομη και σε δυτερευουσης σημασιας συνεδριασεις.Απαντουσε,δε,σε ολες τις ερωτησεις που εγινοντο προς αυτον ο ιδιος,προσωπικα.Ο Αντωνης δεν το εχει κανει ουτε μια φορα,ετσι ,για "δειγμα".