Απελευθερώθηκαν οι δύο Κύπριοι απαχθέντες στη Λιβύη

Απελευθερώθηκαν οι δύο Κύπριοι απαχθέντες στη Λιβύη Facebook Twitter
0

Απελευθερώθηκαν τελικά οι δύο Κύπριοι πολίτες που κρατούνταν από μέλη ένοπλης ομάδας στη Λιβύη. Οι δύο Κύπριοι είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται σε επικοινωνία με την οικογένειά τους.

Το υπουργείο Εξωτερικών της Κύπρου εξέφρασε «αποδοκιμασία για την διάδοση εσφαλμένων, παραπλανητικών και ανεύθυνων φημών, που προκάλεσαν αναστάτωση στις οικογένειες των δύο και των άλλων κυπριών που διαμένουν στη Λιβύη, οι οποίες θα μπορούσαν να προκαλέσουν ζημιά στη θετική έκβαση της υπόθεσης».

Σύμφωνα με τις χθεσινές πληροφορίες οι δύο Κύπριοι που εργάζονται στη Λιβύη σε Κυπριακή κατασκευαστική εταιρεία είχαν απαχθεί από τα σπίτια τους τα ξημερώματα.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων σε YouTube και X για να διαψεύσει τον λιμό στη Γάζα

Διεθνή / «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα»: Η ισραηλινή καμπάνια εκατομμυρίων που αμφισβητεί τον λιμό

Το Ισραήλ έχει δαπανήσει τουλάχιστον 42 εκατ. ευρώ σε διαφημίσεις σε πλατφόρμες όπως το YouTube και το X, που καταλήγουν με τη φράση: «Υπάρχει φαγητό στη Γάζα. Οποιοσδήποτε άλλος ισχυρισμός είναι ψέμα»
LIFO NEWSROOM
Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Διεθνή / Έξι στους δέκα Ευρωπαίους θέλουν την παραίτηση φον ντερ Λάιεν μετά τη συμφωνία με τον Τραμπ

Η κύρια αιτία δυσαρέσκειας είναι η εμπορική συμφωνία Ε.Ε.-ΗΠΑ που ολοκληρώθηκε το καλοκαίρι, μετά την απειλή του Αμερικανού προέδρου ότι θα επέβαλε δασμούς 30% στις ευρωπαϊκές εξαγωγές
LIFO NEWSROOM