Σπουδές κατ’ οίκον προωθεί η κυβέρνηση

Σπουδές κατ’ οίκον προωθεί η κυβέρνηση Facebook Twitter
9

Σπουδές από το σπίτι σε μια προσπάθεια να αποσυμφορηθούν κεντρικά πανεπιστήμια, λόγω των μετεγγραφών σε αυτά, προωθεί ο υπουργός Παιδείας.

Σύμφωνα με τα Νέα, η λύση αυτή εξετάζεται ώστε να εφαρμοστεί από το επόμενο ακαδημαϊκό έτος σε ορισμένα ΑΕΙ και ΤΕΙ, για συγκεκριμένα μαθήματα.

Ο κ. Λοβέρδος διευκρίνισε ότι δεν πρόκειται λόγω αυτού του μέτρου να αλλάξουν τα κριτήρια για τις μετεγγραφές ενώ σημείωσε ότι τα πανεπιστήμια που επιβαρύνονται θα πρέπει να ενισχυθούν οικονομικά.

9

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM