Ακρωτηριασμός εθνοφρουρού από χειροβομβίδα

Ακρωτηριασμός εθνοφρουρού από χειροβομβίδα Facebook Twitter
0

Δύο εθνοφρουροί τραυματίστηκαν από έκρηξη αμυντικής χειροβομβίδας στο πεδίο Βολής, στην Καλαβασό, όπου γίνεται η εκπαίδευση των υποψηφίων για την Ομάδα Υποβρυχίων Καταστροφών (ΟΥΚ).

Η έκρηξη έγινε όταν εκπαιδευόμενος στην άσκηση απασφάλισε τη χειροβομβίδα και αυτή έσκασε στα χέρια του με αποτέλεσμα να υποστεί ακρωτηριασμό του χεριού και τραύμα στην κοιλιακή χώρα. Από τα μεταλλικά θραύσματα της χειροβομβίδας τραυματίστηκε και ο εκπαιδευτής του σε διάφορα σημεία του σώματός του.



Σύμφωνα με τους γιατρούς, δεν υπάρχει κίνδυνος για τη ζωή των τραυματιών.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΦΩΤΙΑ ΧΟΝΓΚ ΚΟΝΓΚ

Διεθνή / Χονγκ Κονγκ: Βίντεο δείχνει τη φωτιά να εξαπλώνεται σε δευτερόλεπτα στους ουρανοξύστες - Αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών

Συνελήφθησαν κορυφαία στελέχη κατασκευαστικής εταιρείας με την υποψία της ανθρωποκτονίας εξ αμελείας για τη χειρότερη πυρκαγιά εδώ και σχεδόν 80 χρόνια στην πόλη
LIFO NEWSROOM