Αναχώρησαν εσπευσμένα από το Κίεβο οι υπουργοί ΥΠΕ της ΕΕ

Αναχώρησαν εσπευσμένα από το Κίεβο οι υπουργοί ΥΠΕ της ΕΕ Facebook Twitter
0

Οι υπουργοί Εξωτερικών της Γαλλίας, Γερμανίας και Πολωνίας που είχαν επισκεφθεί την πρωτεύουσα της Ουκρανίας για συζητήσεις αποχώρησαν πριν από λίγο χωρίς να συναντήσουν τον πρόεδρο της χώρας Βίκτορ Γιανουκόβιτς, μετά και τη νέα έκρηξη βίας στους δρόμους του Κιέβου.

«Αναχώρησαν. Δεν θα δουν τον πρόεδρο για λόγους ασφαλείας», δήλωσε διπλωματική πηγή.

Νωρίτερα, όπως γράφει η Καθημερινή, ο πολωνός υπουργός Εξωτερικών Στανισλάβ Σικόρσκι δήλωσε ότι ο μαύρος καπνός, οι εκρήξεις και τα πυρά γύρω από το προεδρικό μέγαρο στο Κίεβο προκάλεσαν πανικό στους ουκρανούς αξιωματούχους.

0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

O Ocean Vuong έβλεπε μικρός το σόου της Όπρα. Σήμερα ο συγγραφέας του μήνα στην εκπομπή της/ Το νέο μυθιστόρημα του Ocean Vuong είναι το βιβλίο του μήνα στην εκπομπή της Όπρα Γουίνφρεϊ

Διεθνή / O Ocean Vuong έβλεπε μικρός το σόου της Όπρα και σήμερα είναι ο συγγραφέας του μήνα στην εκπομπή της

Το νέο βιβλίο του βραβευμένου Αμερικανο-Βιετναμέζου συγγραφέα, «The «Emperor of Gladness», είναι το 114ο βιβλίο για το Oprah's Book Club της θρυλικής παρουσιάστριας, η οποία το χαρακτήρισε ως «ένα από τα καλύτερα της εποχής μας και όλων των εποχών». Σύντομα αναμένεται να κυκλοφορήσει και στα ελληνικά.
LIFO NEWSROOM