Παρέμβαση εισαγγελέα για την "ξεχασμένη" πάλι λίστα Λαγκάρντ

Παρέμβαση εισαγγελέα για την "ξεχασμένη" πάλι λίστα Λαγκάρντ Facebook Twitter
1

Την παρέμβαση του εισαγγελέα Διαφθοράς ο οποίος έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση, προκάλεσε η ανυπαρξία έλεγχου και αποτελεσμάτων στην υπόθεση της λίστας Λαγκάρντ.

Ο κ. Αθανασίου έδωσε εντολή να διενεργηθεί προκαταρκτική εξέταση για φοροδιαφυγή και ξέπλυμα βρώμικου χρήματος σε σχέση με τη λίστα και έστειλε τελεσίγραφο σε 20 εφόρους της Αττικής να φέρουν αποτελέσματα του ελέγχου μέσα σε ένα δίμηνο.

Με έγγραφό του προς τους προανακριτικούς υπαλλήλους του ΣΔΟΕ παρήγγειλε να ζητήσουν από τους προϊσταμένους του Κέντρου Ελέγχου Φορολογουμένων Μεγάλου Πλούτου (ΚΕΦΟΜΕΠ) να ορίσουν υπαλλήλους οι οποίοι έχουν ελεγκτικά καθήκοντα προκειμένου να διενεργήσουν προσωρινό και πλήρη έλεγχο τον οποίο θα ολοκληρώσουν εντός δύο μηνών.

Ο Παν. Αθανασίου είχε συνάντηση με 20 εφόρους της Αττικής (Κηφισιάς, Αμαρουσίου, Νέας Ιωνίας κ.ά.) και τους τόνισε ότι «εάν δεν βοηθήσουν ο έλεγχος για τη λίστα Λαγκάρντ θα τελειώσει σε 50 χρόνια».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Το αντίδοτο απέναντι στην ακρίβεια, είναι η αύξηση του διαθέσιμου εισοδήματος»

«Δεν αρκεί μόνο να βρει κάποιος οποιαδήποτε δουλειά, αλλά το πώς, θα παντρέψουμε τις ανάγκες των επιχειρήσεων με τις ανάγκες των εργαζομένων», πρόσθεσε ο πρωθυπουργός
THE LIFO TEAM
ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΙΤΑΚΗΣ ΠΑΠΑΧΕΛΑΣ

Πολιτική / Κυριάκος Μητσοτάκης: «Δεν χρειάζονται διαμεσολαβητές στα ελληνοτουρκικά» - Πότε αναμένεται η συνάντηση με τον Ερντογάν

Όσα είπε ο πρωθυπουργός για τις σχέσεις της Ελλάδας με ΗΠΑ, Τουρκία και Ισραήλ, τον στόχο της αυτοδυναμίας, την τροπολογία για τη συνεπιμέλεια, την αναθεώρηση του Συντάγματος
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια