Βροχές και ισχυρές καταιγίδες σήμερα

Βροχές και ισχυρές καταιγίδες σήμερα Facebook Twitter
0

Βροχές και καταιγίδες τα κύρια χαρακτηριστικά του σημερινού καιρού κυρίως στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, σύμφωνα με τις προβλέψεις της ΕΜΥ.

Στην Αττική αναμένονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι ενώ από το απόγευμα προβλέπονται και τοπικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 μποφόρ ενώ η  θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως μετά το μεσημέρι αλλά και καταιγίδες. Άνεμοι ανατολικοί νοτιοανατολικοί 3 με 4 μποφόρ και θερμοκρασία από 4 έως 12 βαθμούς Κελσίου.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ελλάδα / Μετά την Πατρών-Πύργου ο Μπράλος–Άμφισσα: Παίρνει μορφή ο «κρυμμένος» νέος δρόμος των δύο σηράγγων και των έξι γεφυρών

Ο άξονας Μπράλος – Άμφισσα θα εξασφαλίσει βελτίωση της οδικής ασφάλειας και μείωση του απαιτούμενου χρόνου της διαδρομής από Πάτρα και Αντίρριο έως Λαμία
LIFO NEWSROOM