To Twitter πειραματίζεται

To Twitter πειραματίζεται Facebook Twitter
0

Το Twitter, αφού εκπλήρωσε το σχέδιό του να μπει στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με μεγάλη επιτυχία, ήρθε η ώρα να κοιτάξει και λίγο ζητήματα ευχρηστίας και νέων παροχών, τόσο στην web όσο και στη mobile εκδοχή του.

Έτσι, σε πρώτη φάση, το Twitter πήρε πίσω τη δυνατότητα που έδωσε πριν λίγο καιρό στους χρήστες να λαμβάνουν προσωπικά μηνύματα ακόμα και από μη followers. Ειδικοί των social media αναφέρουν ότι το Twitter προσανατολίζεται να δημιουργήσει τη δική του πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων, ακολουθώντας το trend εταιρειών όπως το SnapChat και το WeChat, οπότε το συγκεκριμένο feature καθίσταται άχρηστο.

Επίσης, με άλλη ανακοίνωσή του, το Twitter μας πληροφορεί για μια σειρά από πραγματικά χρήσιμα εργαλεία που πρόσθεσε στις εκδόσεις για iOS και Android της εφαρμογής του, με ένα καινούριο update, τα οποία επικεντρώνονται στην αναζήτηση θεμάτων ή προσώπων και τη σταχυολόγησή τους ανά θεματικές κατηγορίες ή λίστες.

Έτσι, μεταξύ άλλων, όταν αναζητάμε tweets σχετικά με κάποιο θέμα που μας ενδιαφέρει, με τη χρήση προκαθορισμένων φίλτρων, μπορούμε να δούμε μόνο τα tweets των δικών μας followers, ή να χρησιμοποιήσουμε φίλτρα αναζήτησης για φωτογραφίες και video, καθώς και του τι είναι trending topic.

Κάτι που δίνει ακόμα περισσότερα κίνητρα σε κάποιον να κατεβάσει την εφαρμογή για iOS ή Android.

Τech & Science
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Θοδωρής Παπαγγελής: «Εδώ και 20 αιώνες συναντάμε τη ρευστότητα του φύλου»

Άκου την επιστήμη / Θοδωρής Παπαγγελής: «Εδώ και δύο χιλιάδες χρόνια συναντάμε τη ρευστότητα του φύλου»

Πώς μπορεί ένα έργο δύο χιλιάδων ετών να μιλά τη γλώσσα του σήμερα; Ο Θεόδωρος Παπαγγελής, διακεκριμένος φιλόλογος και ακαδημαϊκός, που δημοσίευσε πρόσφατα μια νέα μετάφραση των «Μεταμορφώσεων» του Οβιδίου, μιλά στον Γιάννη Πανταζόπουλο.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
Πιο πειστική κι από τον άνθρωπο: Η τεχνητή νοημοσύνη κερδίζει στα debates – αλλάζει τους όρους στην πολιτική πειθώ

Τech & Science / Πιο πειστική κι από τον άνθρωπο: Η τεχνητή νοημοσύνη κερδίζει στα debates – αλλάζει τους όρους στην πολιτική πειθώ

Μελέτη δείχνει ότι τα μεγάλα γλωσσικά μοντέλα όπως το ChatGPT-4 μπορούν να επηρεάζουν πιο αποτελεσματικά από τους ανθρώπους – Κίνδυνοι για εκλογές, παραπληροφόρηση και στοχευμένη χειραγώγηση
LIFO NEWSROOM
Τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης δίνουν μάχη με την ανθρώπινη μνήμη

Τech & Science / Τα chatbots τεχνητής νοημοσύνης δίνουν μάχη με την ανθρώπινη μνήμη

OpenAI, Google, Meta και Microsoft επενδύουν σε chatbots που θυμούνται όλο και περισσότερα για τους χρήστες τους, ενισχύοντας την εμπειρία αλλά και τα ερωτήματα για την ιδιωτικότητα και την εκμετάλλευση των δεδομένων
LIFO NEWSROOM