LIVE!

Απαγορεύθηκε το βιβλίο της Μαλάλα σε σχολεία του Πακιστάν

Απαγορεύθηκε το βιβλίο της Μαλάλα σε σχολεία του Πακιστάν Facebook Twitter
2

Ο Adeed Javedani, πρόεδρος της ένωσης ιδιωτικών σχολείων του Πακιστάν, δήλωσε σήμερα ότι το βιβλίο της Μαλάλα απαγορεύθηκε στα 40.000 σχολεία της ένωσης. Είπε ότι η Μαλάλα αντιπροσωπεύει τη Δύση, όχι το Πακιστάν.

Η Μαλάλα, το κορίτσι από το Πακιστάν που πυροβολήθηκε πέρυσι στο κεφάλι επειδή ήταν επικριτική με τους ντόπιους Ταλιμπάν, έχει γράψει ένα βιβλίο με τίτλο "I am Malala" μαζί με τη βρετανίδα δημοσιογράφο Christina Lamb. 

Η Μαλάλα αν και αντιμετωπίζεται ως ηρωίδα παγκοσμίως, ένα κορίτσι που αντιστάθηκε στους Ταλιμπάν και υπερασπίζει το δικαίωμα των γυναικών στην εκπαίδευση, στο Πακιστάν μια μερίδα ανθρώπων πιστεύει ότι η επίθεση εναντίον της ήταν σκηνοθετημένη για να δημιουργηθεί ένα σύμβολο για τη Δύση.

2

LIVE!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΕΡΣΙΚΟΣ ΚΟΛΠΟΣ ΗΠΑ ΙΡΑΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ

Διεθνή / Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Κόλπο παραπονιούνται πως δεν τους ενημέρωσαν για τις επιθέσεις του Ιράν

Οι σύμμαχοι των ΗΠΑ στον Περσικό Κόλπο εκφράζουν έντονη δυσαρέσκεια, κατηγορώντας την Ουάσιγκτον ότι δεν τους ενημέρωσε επαρκώς για τις ιρανικές επιθέσεις και επιπλέον αγνόησε τις προειδοποιήσεις τους
THE LIFO TEAM
ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΟΡΜΠΑΝ ΟΥΓΓΑΡΙΑ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΒΕΤΟ ΔΑΝΕΙΟ

Διεθνή / ΕΕ: Καταδικάζει τα σχόλια Ζελένσκι σχετικά με το βέτο της Ουγγαρίας για δάνειο προς την Ουκρανία

Όπως τόνισε ο εκπρόσωπος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Όλοφ Τζιλ, η «εμπρηστική» ρητορική «δεν είναι ούτε χρήσιμη ούτε ευνοεί την επίτευξη των κοινών μας στόχων»
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια