Κίνδυνος απόλυσης για 800 εργαζόμενους του ΟΣΕ

Κίνδυνος απόλυσης για 800 εργαζόμενους του ΟΣΕ Facebook Twitter
0

Τον κίνδυνο απόλυσης αντιμετωπίζουν 800 εργαζόμενοι στον ΟΣΕ, όταν θα ολοκληρωθεί η παραχώρηση της συντήρησης των υποδομών του Οργανισμού σε ιδιώτες.  

Σύμφωνα με το «Έθνος», σε περίπτωση που υλοποιηθεί η παραχώρηση, οι 800 από τους 1.500 εργαζόμενους θα είναι χωρίς αντικείμενο εργασίας.

Πρόκειται για 550 εργαζόμενους στη γραμμή, 250 τεχνίτες και αρκετούς διοικητικούς υπαλλήλους.

Η εφημερίδα αναφέρεται σε πληροφορίες πηγής από τη διοίκηση του ΟΣΕ που τονίζει ότι οι θέσεις είναι διασφαλισμένες, ακόμη κι αν προχωρήσει η παραχώρηση. Όπως συμπληρώνει οι 800 αυτοί εργαζόμενοι θα εργαστούν σε άλλους τομείς του οργανισμού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

Ελλάδα / Αλέξης Τσίπρας: Ο εκδοτικός οίκος «Gutenberg» καταγγέλλει υποκλοπή αποσπασμάτων του βιβλίου «Ιθάκη»

«Η απόφαση του πότε και πώς θα δημοσιευτεί ένα έργο ή μέρος αυτού, καθώς και η αναπαραγωγή του, αφορά αποκλειστικά τον δημιουργό του και τον εκδοτικό οίκο», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση
LIFO NEWSROOM