No.1

«Κανόνι» από ολλανδικό ταξιδιωτικό οργανισμό

«Κανόνι» από ολλανδικό ταξιδιωτικό οργανισμό Facebook Twitter
0

Ένας από τους μεγαλύτερους tour operators της Ολλανδίας, ο ταξιδιωτικός οργανισμός Oad Reizen, βάρεσε «κανόνι», αφήνοντας οφειλές και σε Έλληνες ξενοδόχους, σε περιοχές όπως η Κρήτη, η Κως, η Ρόδος, η Κέρκυρα και η Κεφαλονιά.

Την είδηση δημοσιεύει η «Καθημερινή» που στο ρεπορτάζ της φιλοξενεί τις δηλώσεις του προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Κω Μ. Χατζημιχαήλ, ο οποίος λέει ότι  οι ανεξόφλητες οφειλές της εταιρείας προς, περίπου, 55 ξενοδόχους του νησιού κυμαίνονται ανά περίπτωση από 5.000 έως 40.000 ευρώ.

Και ο πρόεδρος τη Ένωσης Ξενοδόχων Ηρακλείου Ν. Χαλκιαδάκης επισημαίνει ότι η εταιρεία διακινούσε έως 5.000 άτομα σε περίπου 40 κυρίως μικρά καταλύματα στην Κρήτη, είχε πάντως καλύψει πληρωμές του σε αρκετά από αυτά έως τον Ιούλιο.

Η Oad Reizen που ιδρύθηκε το 1924 και διακινούσε τουρίστες και σε Τουρκία, Ισπανία και Πορτογαλία αντιμετώπιζε προβλήματα ρευστότητας, ενώ πέρυσι είχε απολύσει πάνω από 150 άτομα.

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τρίπολη: Συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές - Υπάρχει και καταγγελία για βιασμό

Ελλάδα / Τρίπολη: Συλλήψεις μελών εγκληματικής οργάνωσης για ληστείες και κλοπές - Υπάρχει και καταγγελία για βιασμό

Μία γυναίκα υποστηρίζει ότι την ανάγκασαν σε «σεξουαλική πράξη με βιντεοσκόπηση», απειλώντας ότι θα δημοσιοποιούσαν το υλικό σε περίπτωση που κατήγγελλε το γεγονός στην Αστυνομία
THE LIFO TEAM