ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

Νέα μέτρα προαναγγέλει ο Μάριο Ντράγκι

Νέα μέτρα προαναγγέλει ο Μάριο Ντράγκι Facebook Twitter
1

Για επιβολή νέων μέτρων στην Ελλάδα, αν χρειαστεί περαιτέρω βοήθεια-κάτι που θεωρείται σχεδόν βέβαιο-έκανε λόγο ο επικεφαλής της ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι, αποκλείοντας το ενδεχόμενο ενός νέου κουρέματος του χρέους.

«Αν χρειαστεί παράταση του ελληνικού προγράμματος που ολοκληρώνεται στα τέλη του 2014, τότε θα απαιτηθούν νέα μέτρα», είπε ο κ. Ντράγκι, ενώ σε άλλη ερώτηση απέκλεισε νέο κούρεμα, καθώς, όπως τόνισε, είναι ενάντια στους κανονισμούς της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας η χρηματοδότηση χωρών.

Νωρίτερα, ο επικεφαλής του Γιούρογκρουπ Γ. Ντάισελμπλούμ είχε αποκαλέσει ρεαλιστικό το ενδεχόμενο νέας βοήθειας στην Ελλάδα, εκτιμώντας ότι ούτε μετά το 2014 θα μπορέσει η χώρα να βγεί στιις αγορές.

1

ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΤΟ ΙΡΑΝ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΔΡΟΓΟΝΑΝΘΡΑΚΕΣ ΠΑΠΑΣΤΑΥΡΟΥ ΣΥΜΒΑΣΗ ΚΡΗΤΗ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Οικονομία / Υδρογονάνθρακες: Παρουσιάστηκαν οι συμβάσεις μίσθωσης για έρευνα σε Κρήτη και Πελοπόννησο με Chevron - HELLENiQ ENERGY

«Σήμερα εγκαινιάζουμε μια νέα εποχή εθνικής αυτοπεποίθησης και αποφασιστικότητας», δήλωσε, μεταξύ άλλων, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Σταύρος Παπασταύρου
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια