Μέρκελ: «Οι Έλληνες δεν θα πάρουν ούτε σεντς, αν δεν κάνουν μεταρρυθμίσεις»

Μέρκελ: «Οι Έλληνες δεν θα πάρουν ούτε σεντς, αν δεν κάνουν μεταρρυθμίσεις» Facebook Twitter
0

Σκληρή απέναντι στην Ελλάδα εμφανίστηκε πριν από λίγο, μιλώντας στη γερμανική βουλή, η Άνκελα Μέρκελ λέγοντας ότι η χώρα δεν θα πάρει ούτε σέντς, αν δεν εφαρμόσει τις μεταρρυθμίσεις.

«Προωθούμε μια πολιτική σταθεροποίησης του ευρώ η οποία βασίζεται στην εκτίμηση ότι το ευρώ είναι καλό για τη χώρα μας, για τις δουλειές μας, και για την ευημερία μας. Για αυτό και υποστηρίζουμε τη διάσωση του ευρώ», τόνισε η καγκελάριος, για να στείλει στη συνέχεια το μήνυμα προς την Αθήνα αλλά και προς τους γερμανούς ψηφοφόρους:  «Ούτε σεντ για τους Έλληνες όσο δεν είναι πρόθυμοι να εφαρμόζουν τις μεταρρυθμίσεις». «Διαφορετικά δεν έχει κανένα νόημα διότι η αλληλεγγύη θα ερχόταν για το τίποτα», τόνισε η Α. Μέρκελ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι θα αλλάξει εάν επιβληθεί η επίδειξη ιστορικού των social media για την είσοδο στις ΗΠΑ

Διεθνή / Είσοδος τουριστών στις ΗΠΑ: Τι θα αλλάξει εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο για τον έλεγχο των social media

Τι θα ισχύει για του Έλληνες τουρίστες - Το 5ετές ιστορικό των social media και τα προσωπικά δεδομένα που θα απαιτεί η αρμόδια υπηρεσία, εάν τεθεί σε εφαρμογή το σχέδιο Τραμπ
THE LIFO TEAM
Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή email

Διεθνή / Αρχεία Έπσταϊν: Ο Πίτερ Μάντελσον παραιτείται από τη Βουλή των Λόρδων μετά τη διαρροή emails

Εκπρόσωπος της Ντάουνινγκ Στριτ δήλωσε ότι ήταν «σωστό» να παραιτηθεί ο Μάντελσον, προσθέτοντας: «Όπως είπε ο πρωθυπουργός σήμερα το πρωί, ο Πίτερ Μάντελσον απογοήτευσε τη χώρα του»
THE LIFO TEAM