19χρονη, με ιό του Δυτικού Νείλου στην Κέρκυρα

19χρονη, με ιό του Δυτικού Νείλου στην Κέρκυρα Facebook Twitter
1

Πριν λίγες ημέρες, 19χρονη ελληνίδα τουρίστρια, με ζάλη και ίλιγγο, πήγε στο τμήμα επειγόντων περιστατικών του Νοσοκομείου και λίγες ώρες αργότερα, με δική της ευθύνη, αναχώρησε για νοσηλεία στην Αθήνα, όπου διαγνώστηκε, σύμφωνα με το ΚΕΕΛΠΝΟ, ότι έχει προσβληθεί από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Κατόπιν αυτού, στο νοσοκομείο του νησιού έχουν ληφθεί αυξημένα μέτρα πρόληψης: σταμάτησαν οι μεταγγίσεις και τα χειρουργεία, και εστάλησαν  300 δείγματα αίματος για έλεγχο στην Αθήνα.

Για να καλυφθούν τα έκτακτα και επείγοντα περιστατικά, το Νομαρχιακό Νοσοκομείο έχει προμηθευτεί φιάλες αίματος από το Νοσοκομείο Χατζηκώστα Ιωαννίνων.

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Στην κορύφωση το πρώτο θερμό κύμα του καλοκαιριού – Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια την Πέμπτη

Ελλάδα / Στην κορύφωση το πρώτο θερμό κύμα του καλοκαιριού – Πού θα «χτυπήσουν» 40άρια την Πέμπτη

Με θερμοκρασίες κοντά στους 40 βαθμούς Κελσίου ξεκίνησε το πρώτο μεγάλο κύμα καύσωνα στην Ελλάδα – Αναμένονται εξαιρετικά θερμές ημέρες και «καυτές» νύχτες στα αστικά κέντρα
LIFO NEWSROOM