ΔΗΜΑΡ: Διερεύνηση για τα επεισόδια στην Αμυγδαλέζα

ΔΗΜΑΡ: Διερεύνηση για τα επεισόδια στην Αμυγδαλέζα Facebook Twitter
0

Η Δημοκρατική Αριστερά ζητά την διερεύνηση όσων εκτυλίχθηκαν το Σάββατο στο κέντρο κράτησης μεταναστών στην Αμυγδαλέζα:  «Η οικονομική κρίση στη χώρα μας δεν δικαιολογεί περιορισμό των δικαιωμάτων ελλήνων και μεταναστών και εκπτώσεις στις ανθρώπινες συνθήκες διαβίωσης», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΔΗΜΑΡ, που αναφέρει πως τα κέντρα κράτησης αλλοδαπών οφείλουν να  «μετεξελιχθούν το ταχύτερο δυνατό σε κέντρα υποδοχής με όρους εποπτευόμενης ελευθερίας».

Σύμφωνα με τη ΔΗΜΑΡ, πρέπει να υπάρξει  διεκδίκηση κοινής ευρωπαϊκής αντιμετώπισης του μεταναστευτικού προβλήματος και της διαχείρισης των μεταναστών που διέρχονται από την Ελλάδα με προορισμό άλλες χώρες της Ευρώπης.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ

Πολιτική / Μητσοτάκης για Τσίπρα: «Ποιος θα εμπιστευθεί τον καπετάνιο που πέταξε το πλοίο στα βράχια»

«Το «rebranding» του κ. Τσίπρα κατέληξε το πιο σύντομο ανέκδοτο» δήλωσε από την πλευρά του ο Παύλος Μαρινάκης σχετικά με τη βιβλιοπαρουσίαση της «Ιθάκης» από τον Αλέξη Τσίπρα.
LIFO NEWSROOM