No.1

Χιλή: Στο αρχείο η έρευνα για το ατύχημα στα ορυχεία

Χιλή: Στο αρχείο η έρευνα για το ατύχημα στα ορυχεία Facebook Twitter
0

Πέρασαν 69 ημέρες παγιδευμένοι 700 μέτρα κάτω από την επιφάνεια της γης. Το 2010 η επιχείρηση διάσωσης των 33 μεταλλωρύχων στη Χιλή είχε συγκλονίσει την παγκόσμια κοινή γνώμη.

Η δικαστική έρευνα για την τιμωρία των υπευθύνων μπήκε στο αρχείο. Ο εισαγγελέας δεν κατάφερε να απαγγείλει κατηγορίες λόγω έλλειψης στοιχείων.

ΠΗΓΗ: Euronews

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Πολιτισμός / «Αφήστε με να μπω»: Καλλιτέχνης διαμαρτύρεται έξω από μεγάλα πολιτιστικά ιδρύματα που δεν είναι προσβάσιμα

Στο Perth Festival, ο 26χρονος καλλιτέχνης Hugo Flavelle μετατρέπει τη διαμαρτυρία για την προσβασιμότητα σε κινητή performance–rave έξω από μουσεία και θέατρα που ο ίδιος δυσκολεύεται να χρησιμοποιήσει.
THE LIFO TEAM
ILGA-Europe: Η Ευρώπη σε «νέο χαμηλό» – από bans στο Pride σε νόμους “propaganda”

Διεθνή / ΙLGA-Europe: Από τις απαγορεύσεις των Pride στους νόμους «προπαγάνδας»: το νέο μοτίβο καταστολής

Η ILGA-Europe, σττην ετήσια εκθεσή της για το 2026, καταγράφει κλιμάκωση ποινικοποίησης, Pride bans και «propaganda laws» σε Ευρώπη και Κεντρική Ασία, προειδοποιώντας ότι οι επιθέσεις κατά LGBTI ανθρώπων εντάσσονται πλέον σε ένα ευρύτερο μοντέλο αυταρχικής διακυβέρνησης.
THE LIFO TEAM