Προφυλακίστηκε ο Βίκτωρας Ρέστης

Προφυλακίστηκε ο Βίκτωρας Ρέστης Facebook Twitter
1

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο Βίκτωρας Ρέστης, μετά την απολογία του στην ανακρίτρια, αρμόδια για θέματα διαφθοράς Ρέα Κατσίβελη. Ο Ρέστης απολογήθηκε σήμερα για τις κατηγορίες της υπεξαίρεσης και του ξεπλύματος βρώμικου χρήματος, που αφορούν την εμπλοκή του σε ποσό επισφαλούς δανείου ύψους 5,8 εκατ. ευρώ που χορήγησε πριν ένα χρόνο η τράπεζα FBΒ. Ο ίδιος αρνήθηκε τις πράξεις που του αποδίδονται και κατέθεσε στον εκκαθαριστή της τράπεζας το ποσό, πριν την απολογία του, όμως, σύμφωνα με πληροφορίες, κρίθηκε ύποπτος φυγής αλλά και ότι το επίδικο ποσό είναι τμήμα μεγαλύτερου που ενσωμάτωσε στην περιουσία του.  

Ο συνήγορός του εφοπλιστή είπε ότι ουδέποτε ο πελάτης του ιδιοποιήθηκε το ποσό αλλά το κατέθεσε στην τράπεζα για λόγους ηθικής τάξης ενώ επιφυλάχθηκε για την διεκδίκηση των 5,8 εκ. από τον πραγματικό δανειολήπτη.

Ελλάδα
1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ελλάδα / Ένωση Συντακτών Θεσσαλίας για την υπόθεση εκβιασμού της Ζέττας Μακρή: Ο δημοσιογράφος δεν είναι μέλος μας

Ο συγκεκριμένος δεν είναι εγγεγραμμένος στα μητρώα μας και δεν αναγνωρίζεται ως επαγγελματίας δημοσιογράφος, διευκρινίζει η Ένωση Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Θεσσαλίας, Στερεάς Ελλάδας και Εύβοιας (ΕΣΗΕΘΣτΕ-Ε) 
LIFO NEWSROOM
Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Ξεκινά η υποβολή του Μηχανογραφικού - Όλα όσα πρέπει να προσέξετε

Ανοίγει η πλατφόρμα του υπουργείου Παιδείας για την υποβολή των Μηχανογραφικών Δελτίων από υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων, καθώς και για όσους ενδιαφέρονται να εγγραφούν σε Δημόσιες Σχολές Κατάρτισης (ΔΙΕΚ)
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια