Με παραίτηση απειλεί ο Καψής

Με παραίτηση απειλεί ο Καψής Facebook Twitter
1

Με παραίτηση από τη θέση του απειλεί ο Παντελής Καψής, εξαιτίας της απόσυρσης της διάταξης για αποζημιώσεις στους εργαζόμενους της ΕΡΤ με προ μνημονίου διατάξεις.

Χθες περισσότεροι από 30 βουλευτές της; Ν.Δ. υπέγραψαν κείμενο με το οποίο απειλούσαν με καταψήφιση του νομοσχεδίου, αν δεν έπαιρνε πίσω το κ. Στουρνάρας τη διάταξη για αποζημιώσεις σε εργαζόμενους της ΕΡΤ που συνολικά φτάνουν τα 80 εκ. ευρώ. Τελικά ο υπουργός πήρε πίσω την επίμαχη διάταξη.

Σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα «Νέα», ο υφυπουργός δημόσιας ραδιοτηλεόρασης έχει διαμηνύσει σε όλους τους τόνους ότι, στην περίπτωση που η διάταξη για τις αποζημιώσεις των απολυμένων της ΕΡΤ, δεν επανέλθει τη Δευτέρα στο φορολογικό νομοσχέδιο με πρωτοβουλία του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα, ο ίδιος δεν θα έχει πλέον θέση στο κυβερνητικό σχήμα.

Μάλιστα ο κ. Καψής επιμένει ότι πρέπει να δοθούν τα επιπλέον 80 εκατ. ευρώ για τις αποζημιώσεις στην ΕΡΤ.

Όπως ανέφερε απαντώντας στο ερώτημα αν επιμένει σε αποζημιώσεις άνω των 15.000 ευρώ: «Ασφαλώς, διότι ποια είναι η αίσθηση δικαίου για τους ανθρώπους αυτούς οι οποίοι απολύθηκαν».

1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Πολιτική / Ζαχαράκη προς Πελετίδη: «Να ξεκαθαρίσει αν θέλει το πρόγραμμα ‘Μαριέττα Γιαννάκου’ στα σχολεία της Πάτρας»

Το πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου» υλοποιείται σε όλη τη χώρα με τη στήριξη ιδιωτικών χορηγιών και στόχο τη βελτίωση των υποδομών της δημόσιας εκπαίδευσης
LIFO NEWSROOM
ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ LIVE ΟΜΙΛΙΑ

Πολιτική / Μητσοτάκης στη σύνοδο Διατλαντικής Ενεργειακής Συνεργασίας: Να σταματήσει η ροή ρωσικού αερίου μέσω Τουρκίας

Σε χθεσινό του μήνυμα ο πρωθυπουργός μίλησε για «νέο κεφάλαιο στην ενεργειακή ιστορία της Ελλάδος, μια ιστορική στιγμή, μια πράξη ευθύνης και προοπτικής»
LIFO NEWSROOM