ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Ένα επεισοδιακό τηλεφώνημα με την Κραλ

Ένα επεισοδιακό τηλεφώνημα με την Κραλ Facebook Twitter
0

Με τη Νταϊάνα Κραλ έχω μιλήσει δύο φορές στο τηλέφωνο. Η μία, όμως, είχε διαρκείς διακοπές και πολλή πλάκα. Ήταν λίγο πριν έρθει στην Αθήνα για τη συναυλία της στο Ηρώδειο κι ήταν έγκυος στον πέμπτο μήνα. Κυοφορούσε τα δίδυμα αγοράκια τους. Χωρίς να το θέλω έγινα μάρτυρας των απανωτών τηλεφωνημάτων που της έκανε ο ανήσυχος σύζυγός της Έλβις Κοστέλο.

 

 «Με συγχωρείτε αλλά με καλεί ο σύζυγός μου. Δεν θα αργήσω. Δεν θέλω να ανησυχεί όταν είναι μακριά από το σπίτι», απολογείται η Νταϊάνα Κραλ και διακόπτει τη συνομιλία μας για να μιλήσει στο κινητό της με τον Έλβις. Λίγο μετά, πάλι το ίδιο: «Συγγνώμη πάλι που διακόπτω αλλά πάλι είναι ο άντρας μου", λέει και ξαναπεριμένω.

Την τρίτη φορά, έχοντας σκάσει στα γέλια μου ξαναλέει: "Κοιτάξτε νομίζω πως δεν μου τηλεφωνεί ο Έλβις, αλλά το παντελόνι του! Κάτι γίνεται με το κινητό του. Οπότε ας συνεχίσουμε κανονικά την κουβέντα μας».

 

Ένα επεισοδιακό τηλεφώνημα με την Κραλ Facebook Twitter

 

 Η Νταϊάνα Κραλ συνάντησε τον διάσημο ρόκερ στην απονομή των Βραβείων Γκράμι το 2002 και δύο χρόνια μετά παντρεύτηκαν. Από την συμβίωσή τους προέκυψε ο δίσκος «The Girl in the Other Room» -όπου συνυπέγραψαν τα μισά από τα δώδεκα κομμάτια- και τα δύο επτάχρονα πια αγοράκια της φωτογραφίας.  

Ένα επεισοδιακό τηλεφώνημα με την Κραλ Facebook Twitter

Απόψε το βράδυ στις 9μ.μ. η Καναδή ερμηνεύτρια της τζαζ θα είναι και πάλι στο Ηρώδειο για να ερμηνεύσει παλαιότερες επιτυχίες της αλλά και  τραγούδια από το πρόσφατο άλμπουμ της «Glad Rag Doll». Είναι ένας δίσκος γεμάτος διασκευές σε τραγούδια της δεκαετίας του '20 και του '30, που άκουγε από τα βινύλια του μπαμπά της.

Μουσική
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

 Φεστιβάλ Ελάτειας: Κι αν έβρεξε μια μέρα, ποιος σταματάει τη μουσική;

Μουσική / Φεστιβάλ Ελάτειας: Κι αν έβρεξε μια μέρα, ποιος σταματάει τη μουσική;

Παρά την ακύρωση της πρώτης βραδιάς λόγω έντονης κακοκαιρίας, το 12ο Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας επέστρεψε δυναμικά, με τριήμερο ζωντανών εμφανίσεων, γεμάτο ενέργεια, συγκίνηση και αυθεντικές στιγμές κάτω από τα δέντρα του Αλωνιού.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Deadly Festivals

Μουσική / 9 φορές που το πάρτι μετατράπηκε σε εφιάλτη

Πάμε σε συναυλίες και φεστιβάλ για να περάσουμε καλά - δυστυχώς, αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Πράξεις βίας που έχουν σημειωθεί σε διοργανώσεις σε όλο τον κόσμο αποδεικνύουν πως η ασφάλεια των συμμετεχόντων δεν μπορεί να είναι μια τεχνική υποσημείωση αλλά το θεμέλιο κάθε πολιτιστικής συγκέντρωσης.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
Η ηλεκτρονική μουσική δεν είναι απολιτίκ - ή τουλάχιστον δεν ήταν

Μουσική / Η ηλεκτρονική μουσική δεν είναι απολιτίκ - ή τουλάχιστον δεν ήταν

Μέσα σε ένα παγκόσμιο σκηνικό βίας, πολέμων και γενοκτονιών, η ηλεκτρονική μουσική καλείται να ξαναβρεί τη χαμένη της τιμή, ανακτώντας τον άμεσο, ενωτικό και απελευθερωτικό της χαρακτήρα.
ΦΩΦΗ ΤΣΕΣΜΕΛΗ
«Έπαθα νευρολογική διαταραχή, είχα αυτοκτονικές σκέψεις» - Κι εκεί γεννήθηκε ο Ivy Robins

Μουσική / Πέτρος Βεντουρής: «Έγραψα τραγούδια για να μην πεθάνω»

Όταν ο Πέτρος Βεντουρής βυθίστηκε στη σιωπή της κατάθλιψης λόγω μιας νευρολογικής ασθένειας, γεννήθηκε ένας άλλος εαυτός, ο Ivy Robins. Περνώντας μέσα από το σκοτάδι, την απώλεια και την ψυχοθεραπεία, βρήκε στη μουσική τον τρόπο να ξανασταθεί στα πόδια του.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ
Φεστιβάλ Ελάτειας: Εκεί που η μουσική στήνει φωλιά κάτω απ’ τα πλατάνια εδώ και 12 χρόνια

Φεστιβαλ Ελάτειας / «Δεν ήταν φεστιβάλ, δεν υπήρχε σκηνή, ούτε πρόγραμμα»

Ξεκίνησε ως ένα πάρτι στο δάσος. Σήμερα, δώδεκα χρόνια μετά, το Μουσικό Φεστιβάλ Ελάτειας έχει γίνει σημείο αναφοράς για όσους πιστεύουν στη δύναμη της κοινότητας, της αυθεντικότητας και της μουσικής που ενώνει.
ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ