Άρση ασυλίας για Μπούκουρα-Μιχελογιαννάκη ζητά η αρμόδια επιτροπή

Άρση ασυλίας για Μπούκουρα-Μιχελογιαννάκη ζητά η αρμόδια επιτροπή Facebook Twitter
0

Την άρση της ασυλίας του βουλευτή της Χρυσής Αυγή Στάθη Μπούκουρα αποφάσισε κατά πλειοψηφία να εισηγηθεί η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής. Ο Μπούκουρας αντιμετωπίζει κατηγορίες για συμμετοχή του  στα επεισόδια που είχαν διαδραματιστεί στην Κόρινθο, έξω από το πρώην στρατόπεδο στο οποίο κρατούνται μετανάστες. Ακόμη ζητήθηκε η άρση ασυλίας του Γιάννη Μιχελογιαννάκη, ανεξάρτητου βουλευτή, για απόφασή του ως δημοτικός σύμβουλος για ηλεκτροδότηση ακινήτων. Την άρση της ασυλίας του είχε ζητήσει και ο ίδιος.

Αντίθετα, για τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος κατηγορείται για επεισόδιο εναντίον του αστυνομικού διευθυντή του Ηρακλείου Κρήτης, η Επιτροπή αποφάνθηκε ότι πρέπει να επιστραφεί η δικογραφία στον αρμόδιο εισαγγελέα ώστε να γίνει πιο συγκεκριμένο το κατηγορητήριο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Πολιτική / ΠΑΣΟΚ: Ζητά αποκατάσταση της άνισης μεταχείρισης των θυμάτων και συγγενών της τραγωδίας στο Μάτι

Με πρωτοβουλία της βουλευτού του ΠΑΣΟΚ, Μιλένας Αποστολάκη, κατατέθηκε σήμερα κοινοβουλευτική ερώτηση προς τους υπουργούς Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων και Υγείας
LIFO NEWSROOM