Καψής: «Το μαύρο στην ΕΡΤ πρέπει να φύγει αμέσως»

Καψής: «Το μαύρο στην ΕΡΤ πρέπει να φύγει αμέσως» Facebook Twitter
2

Δηλώσεις για την ΕΡΤ έκανε το πρωίς το ΜΕΓΚΑ ο νέος αρμόδιος για τη δημόσια ραδιοτηλεόραση υφυπουργός Παντελής Καψής. Ο κ. Καψής τόνισε ότι «οι εργαζόμενοι είναι μέρος της λύσης» και είπε ότι η απόφαση του ΣτΕ να φύγει το μαύρο πρέπει να εφαρμοστεί άμεσα. Επεσήμανε ακόμη ότι το στοίχημα είναι πως θα φτιαχτεί η νέα δημόσια τηλεόραση και επιβεβαίωσε ότι η τοποθέτηση του στη θέση του υφυπουργού έγινε μετά από πρόταση του Ευάγγελου Βενιζέλου την οποία δέχθηκε ο Αντώνης Σαμαράς.

«Έχουμε την ευκαιρία να κάνουμε ένα άλμα και να φτιάξουμε μια νέα ραδιοτηλεόραση που να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες των Ελλήνων πολιτών πέρα από παρεμβάσεις και κομματισμούς», σημείωσε ο κ. Καψής.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

TV & Media / Κρις Τζένερ: Η άβολη στιγμή που οι κόρες της αστειεύτηκαν ότι ο Ο. Τζ. Σίμπσον είναι ο πραγματικός πατέρας της Κλόε

«Και οι δύο μπαμπάδες μου» - Η 70χρονη παρέμεινε σιωπηλή κατά τη διάρκεια της φαινομενικά άβολης στιγμής, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου των Καρντάσιανς στο Hulu
LIFO NEWSROOM