Μόνο «μπάρες» πλέον στη θέση του «ΝΕΡΙΤ» εκπέμπει η Digea

Μόνο «μπάρες» πλέον στη θέση του «ΝΕΡΙΤ» εκπέμπει η Digea Facebook Twitter
0

«Έφυγε» το σήμα της νέας δημόσιας τηλεόρασης με το λογότυπο ΝΕΡΙΤ που εξέπεμψε το πρωί η Digea και στη θέση του λογότυπου έχουν μείνει μόνο δυο παύλες.

Από τη στιγμή που έγινε γνωστό ότι το νέο σήμα βγήκε στον «αέρα» μέσω Digea, υπήρξαν έντονες αντιδράσεις αλλά και συγκέντρωση εργαζομένων στα ΜΜΕ έξω από τα γραφεία της εταιρίας στο Μαρούσι, όπου τις τελευταίες ημέρες είναι έντονη η παρουσία οπλισμένων αστυνομικών.

Ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε για «πράξη τηλεπειρατείας εκ μέρους του πρωθυπουργού» καθώς «εκκρεμεί η απόφαση του ΣτΕ για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου και δεν έχει ψηφισθεί κανένας νόμος για τη δημιουργία της ΝΕΡΙΤ» ενώ πηγές του Μαξίμου κάνουν λόγο για «αστειότητες» και αντιτείνουν ότι το υπουργείο Οικονομικών ως όφειλε κατοχύρωσε τις συχνότητες που έχουν περιέλθει στη δικαιοδοσία του μετά το λουκέτο στην ΕΡΤ.

Την εκπομπή του σήματος της ΝΕΡΙΤ κατήγγειλε ως παράνομη ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης που σε μήνημά του στο twitter, αναφέρει: «Η εκπομπή του σήματος της ΝΕΡΙΤ, μέσω Digea είναι παράνομη. Η ίδρυσή της δεν έχει εγκριθεί. Φέρνω την παρανομία Σαμαρά - καναλαρχών στη Βουλή».

 «Με αυτό τον τρόπο και με την ενίσχυση των εκβιασμών, η κυβέρνηση επιχειρεί να διαμορφώσει τετελεσμένα» τονίζει σε ανακοίνωση του το ΚΚΕ.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Eurovision 2025: Η Αυστρία η μεγάλη νικήτρια – Στην 6η θέση η Ελλάδα με την Klavdia και την «Αστερομάτα»

TV & Media / Eurovision 2025: Η Αυστρία η μεγάλη νικήτρια – Στην 6η θέση η Ελλάδα με την Klavdia και την «Αστερομάτα»

Η εμφάνιση της Klavdia απέσπασε το θερμό χειροκρότημα του κοινού και θετικά σχόλια για τη σκηνική λιτότητα και τη συναισθηματική δύναμη της ερμηνείας της - Στη 2η θέση το Ισραήλ
LIFO NEWSROOM
Eurovision 2025: Η Σουηδία σάρωσε στον μεγάλο τελικό – Αποθέωση για τους KAJ και το «Bara Bada Bastu»

TV & Media / Eurovision 2025: Η Σουηδία σάρωσε στον μεγάλο τελικό – Αποθέωση για τους KAJ και το «Bara Bada Bastu»

Σύμφωνα με τα τελευταία στοιχήματα πριν από τον τελικό, οι KAJ διατηρούσαν το προβάδισμα έναντι όλων των αντιπάλων τους, με την Αυστρία και την Ολλανδία να ακολουθούν στη μάχη για την κορυφή
LIFO NEWSROOM