ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Πέθανε ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης

Πέθανε ο Ανδρέας Κιλιγκαρίδης Facebook Twitter
4

Έπειτα από μια εβδομάδα σκληρής «μάχης» σε νοσοκομείο της Πολωνίας, ο 37χρονος πρωταθλητής Ανδρέας Κιλιγκαρίδης «έφυγε» τελικά το απόγευμα της Τετάρτης (12/6), σκορπίζοντας τη θλίψη στις τάξεις του ελληνικού αθλητισμού.

Τη δυσάρεστη είδηση ανακοίνωσε μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της η ελληνική ομοσπονδία κανόε καγιάκ.

«Η Ελληνική Ομοσπονδία θρηνεί, το Ελληνικό κάνοε-καγιάκ έγινε φτωχότερο, το παλληκάρι, ο αγωνιστής Ανδρέας Κιλιγκαρίδης έφυγε. Τον αγώνα της ζωής δεν τον κέρδισε. Σήμερα 12/06/2013 άφησε την τελευταία του πνοή σε νοσοκομείο της Πολωνίας που νοσηλευόταν. Η Ελληνική Ομοσπονδία Κάνοε-Καγιάκ ενώνει τον πόνο της με αυτό της οικογένειας, καλό ταξίδι Ανδρέα».

4

ΑΠΕΡΓΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Αθλητισμός / Νίκος Παπαγγελής: «Όλα ξεκίνησαν από έναν έντονο πόνο στο αριστερό μου πόδι»

Ο παραολυμπιονίκης στο άθλημα της ποδηλασίας δεν σταμάτησε ποτέ να αγωνίζεται και τώρα ετοιμάζεται για τον πιο κρίσιμο αγώνα του στους Παραολυμπιακούς Αγώνες 2024 στο Παρίσι.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ

σχόλια

4 σχόλια
Παρακολούθησα όλη την πορεία της (ταχύτατης) ιατρικής περιπέτειας του αθλητή μέσω της lifo. Δυστυχώς το τέλος μονο αίσιο δεν ήταν.Με σόκαρε το ξαφνικό του γεγονότος. Φαινεται σα χθες που πρωτοδιάβασα ότι βρέθηκε λιπόθυμος στο δωμάτιό του.Κρίμα για το παλικάρι και ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του. Ο πόνος είναι σίγουρα αβάσταχτος.