No.1

Π.Ν.Ο. και πλοιοκτήτες υπέγραψαν Συλλογική

Π.Ν.Ο. και πλοιοκτήτες υπέγραψαν Συλλογική Facebook Twitter
0

Συμφωνία με τους πλοιοκτήτες με την υπογραφή νέας Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας με μηδενικές αυξήσεις για την Πανελλήνια Ναυτική Ομοσπονδία, με τέσσερα σωματεία όμως, να διαφωνούν και να αποχωρούν. Η νέα ΣΣΕ λήγει στις 31 Δεκεμβρίου του 2013 και περιλαμβάνει και τα πλοία της Αδριατικής, όμως η διαφωνία στους κόλπους της Π.Ν.Ο. προέκυψε για το θέμα του επιδόματος άγονης γραμμής.  

Οι ακτοπλόοι υποστήριξαν ότι το επίδομα δεν θα μειωθεί ενώ η Πανελλήνια Ένωση Μηχανικών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΜΕΝ), η Πανελλήνια Ένωση Κατωτέρων Πληρωμάτων Μηχανής (ΣΤΕΦΕΝΣΩΝ) η Πανελλήνια Ένωση Μαγείρων Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΕΜΑΓΕΝ) και η Πανελλήνια Ένωση Ναυτών Εμπορικού Ναυτικού (ΠΕΝΕΝ), είπαν ότι θα υπάρξει μείωση κατά 75% και αποχώρησαν.

Παράλληλα οι πλοιοκτήτες ζήτησαν από την Π.Ν.Ο. να τους δώσει χρόνο για να καταβάλουν τα δεδουλευμένα τους.

0

No.1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΚΡΗΤΗΣ ΑΝΤΙΓΡΑΦΗ

Ελλάδα / Καθηγητής Πανεπιστημίου Κρήτης: Περίπου 40 φοιτητές αντέγραψαν από το AI στο ίδιο μάθημα - «Μητέρα μου ζήτησε να αναθεωρήσω»

«Ήρθε με μια φίλη της και μου επεσήμαναν πολλές φορές με νόημα την ιδιότητα και το λειτούργημα που ασκούν, θεωρώντας πως μάλλον θα φοβηθώ», τόνισε
THE LIFO TEAM