NEO VIDCAST

Nike PHOTOiD

Nike PHOTOiD Facebook Twitter
0

Μια μέρα, στην ταράτσα του εμπορικού κέντρου Αίθριο στο Μαρούσι ο @constantinos88 εμπνεύστηκε από το αστικό περιβάλλον της περιοχής και έντυσε τα αγαπημένα της Nike Air Max στα χρώματά του.

Δείτε περισσότερα στο www.lifo.gr/nikeairmax

0

NEO VIDCAST

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο Ντέιβιντ Γκέφεν άφησε το Χόλιγουντ ως βασιλιάς. Τώρα ένα «βρόμικο» διαζύγιο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα.

TV & Media / Ο Ντέιβιντ Γκέφεν άφησε το Χόλιγουντ ως βασιλιάς. Τώρα ένα «βρόμικο» διαζύγιο απειλεί να καταστρέψει τα πάντα

Ο θρύλος της βιομηχανίας της ψυχαγωγίας ήθελε να περάσει τα χρόνια της συνταξιοδότησής του δωρίζοντας σε φιλανθρωπικούς σκοπούς τα 9 δισ. δολάρια του και ταξιδεύοντας με το γιοτ του. Αντί γι’ αυτό, βρίσκεται, στα 82 του, παγιδευμένος σε μια εκρηκτική μάχη με έναν πρώην σύντροφο που είναι μισό αιώνα νεότερός του.
LIFO NEWSROOM