Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η παρουσία μας ήταν ένα ξεκάθαρο μήνυμα, η Κύπρος δεν είναι μόνη»

Μητσοτάκης: «Θα στεκόμασταν στο πλευρό της Κύπρου ακόμη κι αν κανένας Ευρωπαίος εταίρος δεν το έκανε» Facebook Twitter
Φωτ. αρχείου EUROKINISSI
0

Την καθιερωμένη εβδομαδιαία ανάρτησή του, έκανε νωρίτερα το πρωί της Κυριακής ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στην κυριακάτικη ανάρτησή του στα social media, ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η δημοσιονομική σταθερότητα επιτρέπει στην κυβέρνηση να πάρει μέτρα στήριξης για την αποκλιμάκωση των τιμών, όπως πλαφόν σε καύσιμα και βασικά προϊόντα.

Παράλληλα, ο πρωθυπουργός υπογράμμισε τη στήριξη της Ελλάδας προς την Κύπρο και τόνισε ότι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη και ενότητα αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητα της κοινής δράσης σε κρίσιμες καταστάσεις.

«Η παρουσία μας εκεί ήταν μια αυτονόητη πράξη στήριξης προς τους Κύπριους αδελφούς μας, σε μια δύσκολη συγκυρία. Το είπα και το επαναλαμβάνω: η Ελλάδα θα στεκόταν στο πλευρό της Κύπρου ακόμη κι αν κανένας Ευρωπαίος εταίρος δεν το έκανε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Πολιτική
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΥΠΕΞ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΡΑΚΗ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ

Πολιτική / ΥΠΕΞ σε Τουρκία: Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια το χαρακτήρα της Μουσουλμανικής Μειονότητας

«Επαναλαμβανόμενες ανακοινώσεις με ανάλογο περιεχόμενο ούτε δίκαιο παράγουν ούτε συμβάλλουν στη δημιουργία κλίματος εμπιστοσύνης και καλής γειτονίας», τονίζεται σε ανακοίνωση του υπουργείου Εξωτερικών
THE LIFO TEAM
ΛΙΝΑ ΜΕΝΔΩΝΗ ΧΑΡΗΣ ΔΟΥΚΑΣ ΒΑΣΙΛΙΣΣΗΣ ΟΛΓΑΣ

Πολιτική / Λίνα Μενδώνη για Βασιλίσσης Όλγας: «Ο Χάρης Δούκας δηλώνει υπερήφανος για ένα έργο που πολέμησε»

«O Χάρης Δούκας όχι απλώς αποδέχεται και θαυμάζει τον δρόμο, που ολοκληρώνει την ενοποίηση των αρχαιολογικών χώρων της Αθήνας, αλλά τον υιοθετεί ως δικό του, λησμονώντας ότι ο φορέας υλοποίησης του έργου, η Ανάπλαση Α.Ε., τελεί -από το 2024- υπό την εποπτεία πέντε Υπουργείων, ανάμεσα στα οποία και το Υπουργείο Πολιτισμού», δήλωσε η υπουργός
THE LIFO TEAM