Οκτάχρονος παντρεύτηκε 61χρονη για να φύγουν τα κακά πνεύματα

Οκτάχρονος παντρεύτηκε 61χρονη για να φύγουν τα κακά πνεύματα Facebook Twitter
0
Οκτάχρονος παντρεύτηκε 61χρονη για να φύγουν τα κακά πνεύματα Facebook Twitter

Ένα οκτάχρονο αγόρι από την περιοχή Tshwane της Νότιας Αφρικής, παντρεύτηκε μία 61χρονη νύφη, επειδή ο νεκρός παππούς του, τον είχε συμβουλεύσει να το κάνει.

Φοβούμενη τα κακά πνεύματα, η οικογένεια του Sanele Masilela πάντρεψε το παιδί με την Helen Shabangu που είναι μία χήρα με πέντε παιδιά.

Σύμφωνα με την Daily Mail, η οικογένεια ξόδεψε 1.700 ευρώ για την τελετή και την προίκα του γαμπρού.

Γαμπρός και νύφη δήλωσαν ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την τεράστια διαφορά ηλικίας, καθώς ο γάμος είναι λευκός και έχει καθαρά τελετουργικό χαρακτήρα, ώστε να μείνουν ευχαριστημένοι οι πρόγονοι του παιδιού.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Σερβία: Μπλόκα σε όλες τις μεγάλες πόλεις ανήγγειλαν για σήμερα οι φοιτητές

Διεθνή / Σερβία: Μπλόκα σε όλες τις μεγάλες πόλεις ανήγγειλαν για σήμερα οι φοιτητές

Αφορμή για τον σχεδιαζόμενο αποκλεισμό των πόλεων αποτέλεσε η βία που χρησιμοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες από την αστυνομία κατά φοιτητών σε μπλόκα και επίσης η προσπάθεια αστυνομικών, το βράδυ της Τετάρτης, να εισέλθουν διά της βίας στη Νομική.
LIFO NEWSROOM