Άννα Βίσση: «Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια μαγική αγκαλιά» - Το πρώτο μήνυμα μετά τη συναυλία στο Καλλιμάρμαρο

Άννα Βίσση: «Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια μαγική αγκαλιά» Facebook Twitter
Φωτ. από τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο / Instagram
0

Η Άννα Βίσση επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου στο Καλλιμάρμαρο, προσφέροντας στους χιλιάδες θαυμαστές της μία ακόμη μεγαλειώδη συναυλία.

Ένα χρόνο μετά τις δύο sold out συναυλίες της, η Άννα Βίσση έδωσε ραντεβού με το πιστό κοινό της στο ίδιο στάδιο, το οποίο κατακλίστηκε από χιλιάδες άτομα.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια αποθεώθηκε από το κοινό, ενώ το βράδυ της Κυριακής ετοιμάζεται για τη δεύτερη συναυλία της.

Λίγες ώρες πριν, το μεσημέρι της Κυριακής, αναδημοσίευσε ένα βίντεο από τη συναυλία της, για να πει το δικό της «ευχαριστώ» σε όσους έδωσαν το παρών.

«Ευχαριστώ για αυτήν την τεράστια μαγική αγκαλιά», έγραψε χαρακτηριστικά στο βίντεο.

Άννα Βίσση: «Ευχαριστώ για αυτή την τεράστια μαγική αγκαλιά» Facebook Twitter
Φωτ. από τη συναυλία της Άννας Βίσση στο Καλλιμάρμαρο / Instagram

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Ελλάδα / Βορίζια: Σε κλίμα βαθιάς οδύνης η επιστροφή της σορού του 39χρονου στο σπίτι του

Σύμφωνα με τοπικά έθιμα, επειδή τρία από τα παιδιά του ήταν ακόμη αβάπτιστα, τελέστηκε το απόγευμα του Σαββάτου μια σύντομη τελετή σε κοντινό χωριό, προκειμένου να μπορέσει να μεταφερθεί η σορός του στο σπίτι
LIFO NEWSROOM
Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο φρουρούμενους τραυματίες

Ελλάδα / Βορίζια: Ο εισαγγελέας στο ΠΑΓΝΗ – Διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση στους δύο τραυματίες

Πρόκειται για έναν 25χρονο, αδελφό του 27χρονου ιδιοκτήτη του σπιτιού όπου σημειώθηκε η έκρηξη αυτοσχέδιου μηχανισμού, και έναν ακόμη 26χρονο κάτοικο των Βοριζίων.
LIFO NEWSROOM
ΡΟΤΒΑΙΛΕΡ ΕΠΙΘΕΣΗ

Ελλάδα / Επίθεση ροτβάιλερ στην Καλαμάτα: Κατατέθηκε μήνυση για κακοποίηση ζώου - «Το χτύπησε με την αλυσίδα»

Σύμφωνα με επικεφαλής ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, το σκυλί ήταν «ζώο εργαλείο» και «ο σκοπός του ήταν η γέννα και η πώληση κουταβιών, όχι η συντροφιά»
LIFO NEWSROOM