Βελτιώνεται η κατάσταση της υγείας του Τσάβες

0

Παρά τις επιπλοκές που είχε ο πρόεδρος της Βενεζουάλας, Ούγκο Τσάβες, στη διάρκεια της λεπτής χειρουργικής επέμβασης που υποβλήθηκε λόγω της επανεμφάνισης του καρκίνου, ο αντιπρόεδρος της χώρας, Νικολά Μαντούρο, αποκάλυψε ότι η κατάσταση της υγείας του έγινε από σταθερή σε ευνοϊκή.

«Τις τελευταίες ώρες η αποθεραπεία και η προσπάθεια αποκατάστασης εξελίσσεται από σταθερή σε ευνοϊκή. Έίναι κάτι που μας επιτρέπει να πούμε ότι υπάρχει μεγάλη πρόοδος στην κατάσταση της υγείας του κομαντάντε Ούγκο Τσάβες», είπε ο Μαντούρο κατά τη διάρκεια συγκέντρωσης των υποστηρικτών του Σοσιαλιστικού Κόμματος.

Όπως αναφέρει το CNN, η χειρουργική επέμβαση είχε σοβαρές επιπλοκές καθώς υπήρξε αιμορραγία, αλλά η αντίδραση των χειρούργων ήταν αστραπιαία με αποτέλεσμα να σωθεί ο Τσάβες.

«Η διαδικασία της αποθεραπείας.. απαιτεί αρκετό χρόνο λόγω της πολυπλοκότητας της επέμβασης αλλά και των επιπλοκών που εμφανίστηκαν στη διάρκειά της».

Η επιτυχία της επέμβασης θα κριθεί βάσει των εξετάσεων, που θα δείξουν αν ο πρόεδρος της Βενεζουέλας κατάφερε να νικήσει για ακόμη μία φορά τον καρκίνο.

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Διεθνή / Γάζα: Η πρόταση Μπάιντεν «δεν είναι καλή» αλλά το Ισραήλ την αποδέχεται ως πλαίσιο διαπραγμάτευσης

Ο Οφίρ Φαλκ, ο κορυφαίος σύμβουλος του Νετανιάχου σε θέματα εξωτερικής πολιτικής, δήλωσε ότι η πρόταση του Αμερικανού προέδρου είναι «μία συμφωνία την οποία εγκρίναμε
NEWSROOM
Αμερικανός φίμωσε λύκο, τον πήγε σε μπαρ και μετά τον σκότωσε - Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

Διεθνή / Αμερικανός φίμωσε λύκο, τον πήγε σε μπαρ και μετά τον σκότωσε - Αντιδράσεις σε όλο τον κόσμο

Το περιστατικό με τον λύκο έφερε απειλές θανάτου προς συνονόματους, στοχοποίηση της δημοσιογράφου που κάλυψε την υπόθεση, διαπόμπευση της κοινότητας και προσπάθειες για αλλαγή των νόμων
NEWSROOM