Νέα λίστα με ονόματα που ελέγχονται για αιφνίδιο πλουτισμού

Νέα λίστα με ονόματα που ελέγχονται για αιφνίδιο πλουτισμού Facebook Twitter
1

Μια νέα λίστα 1.747 πολιτών που ελέγχονται για «αιφνίδιο πλουτισμό», φέρνει σήμερα στη δημοσιότητα η εφημερίδα «6 μέρες».

Σε αυτή, κατά το δημοσίευμα, περιλαμβάνονται πρώην υπουργοί, βουλευτές, ένας πρώην αρχηγός κόμματος, επιχειρηματίες, μεγαλοεργολάβοι, παράγοντες ποδοσφαίρου, δικηγόροι, γιατροί κ.ά.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, τα ονόματα προέκυψαν μετά τη διαδικασία αυτόματου ελέγχου με το σύστημα Elenxis και το υπ. Οικονομικών έδωσε εντολή να πραγματοποιηθεί λεπτομερής έλεγχος για να διαπιστωθεί αν οι υπό έλεγχο φορολογούμενοι πλούτισαν νόμιμα .

Οι «6 μέρες» σημειώνουν επίσης πως παρότι η εντολή για έλεγχο δόθηκε πριν από 1,5 χρόνο οι διαδικασίες προχωρούν πολύ αργά ενώ μετά την απόφαση του υπουργείου να μεταφέρει τόσο τα ειδικά συνεργεία όσο και τον έλεγχο όλων των ανοικτών υποθέσεων στα διαπεριφερειακά ελεγκτικά κέντρα, οι ελεγκτικές ενέργειες που έχουν γίνει μέχρι τώρα πρέπει να ξεκινήσουν από την αρχή!.

Σύμφωνα δε με το δημοσίευμα, οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις οδήγησαν την «Ράμπο των φοροφυγάδων» Καίτη Φραντζεσκάκη σε παραίτηση.

Ελλάδα
1

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΚΑΚΟΚΑΙΡΙΑ ERMINIO ΑΤΤΙΚΗ

Ελλάδα / Η κακοκαιρία Erminio σάρωσε την Αττική αφήνοντας πίσω της εικόνες καταστροφής

Η κακοκαιρία πέρασε αφήνοντας βαθύ αποτύπωμα στο λεκανοπέδιο, υπενθυμίζοντας την ανάγκη για επαγρύπνηση και έγκαιρη ανταπόκριση στις φυσικές καταστροφές που πλήττουν την περιοχή
THE LIFO TEAM

σχόλια

1 σχόλια