Δικαστήριο στην Αγία Πετρούπολη αθώωσε την Μαντόνα

Δικαστήριο στην Αγία Πετρούπολη αθώωσε την Μαντόνα Facebook Twitter
1

Η διάσημη τραγουδίστρια της ποπ μουσικής κρίθηκε αθώα, σήμερα σε δικαστήριο της Αγίας Πετρούπολης, ύστερα από μία πολύωρη δίκη, όπου εννέα κατήγοροι από συντηρητικές ομάδες αξίωναν από την Αμερικανίδα, το ποσό των $10,7 εκατομμυρίων.

Όπως αναφέρει η Guardian, o δικαστής Vitaly Barkovsky αρνήθηκε να δεχτεί τις κατηγορίες των χριστιανών πολιτών και των συντηρητικών πολιτικών για «ομοφυλοφιλική προπαγάνδα» εκ μέρους της τραγουδίστριας.

Μερικοί κατήγοροι υποστήριζαν ότι η προσπάθεια της Μαντόνα θα μπορούσε να έχει αρνητικό αντίκτυπο στις επόμενες γενιές με αποτέλεσμα την καταστροφή του ρωσικού έθνους.

Μία χώρα, η οποία έχει βάλει στη φυλακή το πανκ συγκρότημα Pussy Riot και έχει έναν Πρόεδρο, ο οποίος κόβει και ράβει το νόμο στα μέτρα του, πήρε και μια σωστή απόφαση.

Σημειώνεται ότι η τραγουδίστρια παρά τις πολλαπλές εκκλήσεις των ρωσικών αρχών δεν παρευρέθη ποτέ στη δίκη.

1

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Διεθνή / Τι συμβαίνει στο BBC: Πώς ένα εσωτερικό έγγραφο άνοιξε τον ασκό του Αιόλου

Το BBC βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς θεσμικής αναταραχής, που δεν περιορίζεται σε ένα μεμονωμένο δημοσιογραφικό σφάλμα, αλλά αγγίζει τον τρόπο διοίκησης και τη σχέση του οργανισμού με την πολιτική εξουσία
LIFO NEWSROOM
ANTIFA ΗΠΑ ΕΛΛΑΔΑ

Διεθνή / Στο στόχαστρο των ΗΠΑ η Antifa: Ποιες δύο ελληνικές οργανώσεις χαρακτηρίζονται τρομοκρατικές

Οι δύο αυτές ελληνικές οργανώσεις μπαίνουν στη λίστα του Στέιτ Ντιπάρτμεντ για τις Ξένες Τρομοκρατικές Οργανώσεις (FTOs) και τους Ειδικά Καθορισμένους Διεθνείς Τρομοκράτες (SDGTs)
LIFO NEWSROOM
10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Διεθνή / 10 χρόνια μετά το Μπατακλάν: Η Γαλλία δεν ξεχνά τα θύματα της τρομοκρατικής επίθεσης

Στις 13 Νοεμβρίου 2015, τρεις ένοπλοι εισέβαλαν στο Μπατακλάν στη διάρκεια συναυλίας, προκαλώντας μία από τις πιο πρωτοφανείς και αιματηρές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Ευρώπη
LIFO NEWSROOM

σχόλια

1 σχόλια