Jessie J: Το μήνυμα μετά το χειρουργείο για τον καρκίνο του μαστού - «Θα δείχνω πάντα και τα δύσκολα»

JESSIE J Facebook Twitter
Jessie J/ Instagram
0

Σε χειρουργική επέμβαση για τον καρκίνο του μαστού υποβλήθηκε η Jessie J.

Όπως έχει τονίσει από την αρχή και επανέλαβε και τώρα, θέλει να δείχνει «πάντα και τα καλά και τα δύσκολα κομμάτια». Μετά την ανακοίνωσή της στις αρχές Ιουνίου για τη διάγνωση για καρκίνο του μαστού, η Jessie J- σχεδόν τρεις εβδομάδες αργότερα- έκανε το απαιτούμενο χειρουργείο.

«Αυτή η ανάρτηση είναι από τις ειλικρινείς στιγμές μου των τελευταίων 48 ωρών. Θα δείχνω πάντα τα καλά και τα δύσκολα κομμάτια κάθε ταξιδιού που περνάω. Είμαι ευγνώμων στον γιατρό/χειρουργό μου και σε όλες τις νοσοκόμες που με φρόντισαν και σε όλη την οικογένεια/φίλους μου που ήρθαν να με επισκεφτούν. Είμαι σπίτι τώρα, για να ξεκουραστώ και να περιμένω τα αποτελέσματά μου. Ακόμα αγκαλιάζω όλους όσους περνούν κάτι δύσκολο αυτή τη στιγμή» έγραψε χαρακτηριστικά η Jessie J.

Jessie J: Όταν διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού

Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η τραγουδίστρια Jessie J. Η 37χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram όπου αποκάλυψε πως σχεδίαζε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά την εμφάνισή της στο Capital's Summertime Ball, ένα μίνι φεστιβάλ στο στάδιο Wembley του Λονδίνου.

Η τραγουδίστρια Jessie J σημείωσε ότι «έκανε εξετάσεις τον τελευταίο καιρό. Ο καρκίνος είναι χάλια σε οποιαδήποτε μορφή του, αλλά κρατάω τη λέξη ''πρώιμος''», προσθέτοντας με μια δόση μαύρου χιούμορ πως «είναι ένας πολύ δραματικός τρόπος για να κάνεις πλαστική στήθους. Θα εξαφανιστώ για λίγο μετά το Summertime Ball για να κάνω την επέμβασή μου και θα επιστρέψω με τεράστια στήθη και περισσότερη μουσική».

Η τραγουδίστρια πρόσθεσε ότι δημοσιοποίησε τη διάγνωση για καρκίνο του μαστού για να βοηθήσει τον εαυτό της να επεξεργαστεί το γεγονός, αλλά και για να δώσει στήριξη σε άλλους που περνούν κάτι παρόμοιο. «Ήθελα απλώς να είμαι ανοιχτή και να το μοιραστώ. Πρώτον, επειδή, εγωιστικά, δεν μιλάω αρκετά γι' αυτό. Δεν το επεξεργάζομαι επειδή δουλεύω τόσο σκληρά. Ξέρω επίσης πόσο με έχει βοηθήσει το να μοιράζομαι στο παρελθόν, με άλλους ανθρώπους που μου δίνουν την αγάπη και την υποστήριξή τους, αλλά και τις δικές τους ιστορίες. Είμαι ανοιχτό βιβλίο» συμπλήρωσε.

 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Διεθνή / Κίνδυνος για ζεστό νερό στην Ευρώπη: Το μέταλλο «άφνιο» και οι νέοι κανονισμοί στην ΕΕ

Η έλλειψη έγκρισης του χάφνιου και ζιρκονίου στους κανονισμούς ΕΕ απειλεί το 90% των θερμοσιφώνων και τα νοικοκυριά κινδυνεύουν με αυξημένα κόστη και περιορισμένη πρόσβαση σε ζεστό νερό από το 2027
LIFO NEWSROOM
Ο Βασιλιάς Κάρολος βγάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Διεθνή / Ο Βασιλιάς Κάρολος ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για τη φιλοσοφία της αρμονίας και το περιβάλλον

Ο βασιλιάς Κάρολος δηλώνει ότι θέλει να εμπνεύσει ένα «αίσθημα αποφασιστικότητας» για την προστασία του περιβάλλοντος, καθώς ανακοινώνονται λεπτομέρειες για το νέο του ντοκιμαντέρ
LIFO NEWSROOM
Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Διεθνή / Η ΕΕ επενδύει 1,1 δισ. δολάρια για ασφαλή καινοτομία στην τεχνητή νοημοσύνη - Τι προβλέπεται

Η πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, δήλωσε: «Το να θέτουμε την τεχνητή νοημοσύνη σε προτεραιότητα σημαίνει επίσης να θέτουμε την ασφάλεια σε προτεραιότητα»
LIFO NEWSROOM
Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Διεθνή / Χαιρετίζει η Τουρκία την εκεχειρία στη Γάζα: «Συνέβαλε και η Άγκυρα» λέει ο Ερντογάν - «Τελειώνει η γενοκτονία» λέει το ΥΠΕΞ

Ο Τούρκος πρόεδρος ευχαριστεί ιδιαίτερα τον Αμερικανό πρόεδρο, ο οποίος «επέδειξε την απαραίτητη πολιτική βούληση για να ενθαρρύνει την ισραηλινή κυβέρνηση»
LIFO NEWSROOM
«Εμπόλεμη ζώνη» το Πόρτλαντ λόγω ICE: Κάτοικοι κοιμούνται με αντιασφυξιογόνες μάσκες

Διεθνή / «Εμπόλεμη ζώνη» το Πόρτλαντ λόγω ICE: Κάτοικοι κοιμούνται με αντιασφυξιογόνες μάσκες

Στο Πόρτλαντ, κάτοικοι του Gray’s Landing βιώνουν καθημερινά συγκρούσεις με ομοσπονδιακούς πράκτορες και διαδηλωτές - Δακρυγόνα, Εθνοφρουρά και μέτρα προστασίας έχουν γίνει μέρος της καθημερινότητας
LIFO NEWSROOM