Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε λίγο πριν τις 7 το πρωί της Παρασκευής 6 Ιουνίου 2025, στη λεωφόρο Ποσειδώνος, στη συμβολή με την οδό Καλαμακίου, στο ρεύμα προς Πειραιά.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, απορριμματοφόρο συγκρούστηκε με ταξί, με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή της μια γυναίκα, η οποία ήταν δημοτική υπάλληλος και επέβαινε στο απορριμματοφόρο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που η γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που συμμετείχαν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού και παροχής πρώτων βοηθειών. Η κυκλοφορία των οχημάτων διεξαγόταν για αρκετή ώρα μόνο από την αριστερή λωρίδα, προκαλώντας έντονο μποτιλιάρισμα.
Χωρίς τις αισθήσεις της απεγκλωβίστηκε μια γυναίκα και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, συνεπεία τροχαίου στη συμβολή της οδού Παναγή Τσαλδάρη και λεωφόρου Ποσειδώνος στον Άλιμο Αττικής. Επιχείρησαν 8 #πυροσβέστες με 3 οχήματα.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) June 6, 2025
Οι ακριβείς συνθήκες της σύγκρουσης παραμένουν υπό διερεύνηση από την Τροχαία, η οποία εξετάζει μαρτυρίες, καταγραφές από κάμερες κυκλοφορίας και τα στοιχεία των εμπλεκόμενων οχημάτων. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό αν υπήρξαν τραυματίες από το ταξί ή άλλοι επιβάτες.