Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος

Τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος: «Πρέπει να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός» λέει η γυναίκα του θυματος Facebook Twitter
Φωτ. Glomex
0

Σίγουρη ότι ο σύζυγός της και ο συνεπιβάτης του στη μηχανή φορούσαν κράνη, δηλώνει η σύζυγος του πρώτου, μετά το τροχαίο δυστύχημα στην Ποσειδώνος, στο οποίο έχασε τη ζωή του.

Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:00 το βράδυ της Τρίτης στην Ποσειδώνος, στο ρεύμα προς Πειραιά, λίγο πριν τη διχάλα για τη λεωφόρο Συγγρού, όταν ία μηχανή με δύο αναβάτες, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, εξετράπη της πορείας της.

Οι δύο αναβάτες της μηχανής διακομίστηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός τους.

Την ίδια ώρα, η έρευνα της αστυνομίας για τα αίτια που οδήγησαν στο σφοδρό δυστύχημα είναι σε πλήρη εξέλιξη, ενώ εξετάζεται και η μαρτυρία του δημοσιογράφου Τηλέμαχου Σαντοριναίου, που βρέθηκε τυχαία στο σημείο του τροχαίου και υποστηρίζει πως η μηχανή με τους δύο αναβάτες χτύπησε άλλη μηχανή.

«Η μηχανή ανήκε στον σύζυγο, αλλά ακόμα δεν ξέρουμε, μας είπαν ότι πρέπει να συλλέξουμε κάμερες να δούνε αν οδηγούσε ο σύζυγος ή ο συνοδηγός, αυτά θα μας τα πούνε σε λίγες ημέρες. Μπορεί να έφυγε η μηχανή στην στροφή, αυτό μας έχουν πει μέχρι τώρα, το πιθανότερο. Πολύ έμπειρος, πολλά χρόνια και προσεκτικός, τα πάντα, κράνος απαραιτήτως, μπουφάν ειδικό, γάντια ειδικά, παπούτσια ειδικά, αλλά έγινε. Πάντα με τα μέτρα προφύλαξης, πάντα, ήταν κανόνας», ανέφερε μιλώντας στο Live News η σύζυγος του 53χρονου.

«Δεν έπαιρνε δεύτερο άτομο αν δεν είχε κράνος ούτε για 50 μέτρα. Το είχε σαν εργαλείο δουλειάς, δηλαδή να πηγαίνει στη δουλειά του με την μηχανή.  Δεν ήταν δηλαδή ότι ήταν όλη μέρα με μια μηχανή απλά πήγαινε στην δουλειά του, όταν ήταν να βγει να πάμε κάπου ή να πάμε μαζί, με το αυτοκίνητο», συνέχισε.

«Φορούσαν κράνη και οι δύο. Φορούσαν, γιατί είχαν πριν συναντήσει κάποιο φίλο τους και ο φίλος τους, τους άφησε με τα κράνη. Το ένα βρέθηκε, το άλλο δεν βρέθηκε γιατί ίσως κάπου μας είπε η αστυνομία μπορεί να έχει παραπέσει σε εκείνο το σημείο», κατέληξε.

 
Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος έπειτα από σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Ελλάδα / Τροχαίο στην Ποσειδώνος: Νεκρή δημοτική υπάλληλος έπειτα από σύγκρουση απορριμματοφόρου με ταξί

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα οχτώ πυροσβέστες με τρία οχήματα, καθώς και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, που συμμετείχαν στην επιχείρηση απεγκλωβισμού και παροχής πρώτων βοηθειών
LIFO NEWSROOM
Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Ελλάδα / Δολοφονία Γρηγορόπουλου: Από τα ισόβια στην «πρόωρη» αποφυλάκιση Κορκονέα και την επιστροφή στη φυλακή

Η υπεράσπιση, μέσω της δικηγόρου Βάσως Πανταζή, ανακοίνωσε ότι θα προσφύγει εκ νέου στον Άρειο Πάγο, χαρακτηρίζοντας την απόφαση «αναιρετέα»
ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΣΩΤΗΡΗΣ ΒΑΛΑΡΗΣ