ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

Jessie J: Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η τραγουδίστρια

JESSIE J ΚΑΡΚΙΝΟΣ ΜΑΣΤΟΥ Facebook Twitter
0

Με καρκίνο του μαστού διαγνώστηκε η τραγουδίστρια Jessie J.

Η 37χρονη τραγουδίστρια δημοσίευσε ένα βίντεο στον λογαριασμό της στο Instagram όπου αποκάλυψε πως σχεδίαζε να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση μετά την εμφάνισή της στο Capital's Summertime Ball, ένα μίνι φεστιβάλ στο στάδιο Wembley του Λονδίνου, αργότερα αυτόν τον μήνα.

Η τραγουδίστρια Jessie J σημείωσε ότι «έκανε εξετάσεις τον τελευταίο καιρό. Ο καρκίνος είναι χάλια σε οποιαδήποτε μορφή του, αλλά κρατάω τη λέξη ''πρώιμος''», προσθέτοντας με μια δόση μαύρου χιούμορ πως «είναι ένας πολύ δραματικός τρόπος για να κάνεις πλαστική στήθους. Θα εξαφανιστώ για λίγο μετά το Summertime Ball για να κάνω την επέμβασή μου και θα επιστρέψω με τεράστια στήθη και περισσότερη μουσική».

Jessie J: «Χρειάζομαι μια αγκαλιά»

Η τραγουδίστρια, το όνομα της οποίας ανακοινώθηκε την Τρίτη ως ένα από εκείνα που θα συμμετάσχουν στο μουσικό φεστιβάλ Radio 2 in the Park τον Σεπτέμβριο, πρόσθεσε ότι δημοσιοποίησε τη διάγνωση για καρκίνο του μαστού για να βοηθήσει τον εαυτό της να επεξεργαστεί το γεγονός, αλλά και για να δώσει στήριξη σε άλλους που περνούν κάτι παρόμοιο.

«Ήθελα απλώς να είμαι ανοιχτή και να το μοιραστώ. Πρώτον, επειδή, εγωιστικά, δεν μιλάω αρκετά γι' αυτό. Δεν το επεξεργάζομαι επειδή δουλεύω τόσο σκληρά. Ξέρω επίσης πόσο με έχει βοηθήσει το να μοιράζομαι στο παρελθόν, με άλλους ανθρώπους που μου δίνουν την αγάπη και την υποστήριξή τους, αλλά και τις δικές τους ιστορίες. Είμαι ανοιχτό βιβλίο» συμπλήρωσε.

«Μου ραγίζει την καρδιά που τόσοι πολλοί άνθρωποι περνούν τόσα πολλά παρόμοια και χειρότερα: αυτό είναι το κομμάτι που με σκοτώνει» ανέφερε στη συνέχεια η Jessie J, η οποία γέννησε τον γιο της το 2023, λέγοντας ότι η διάγνωση της έδωσε «απίστευτη προοπτική. Αλλά ειλικρινά πρέπει να το επεξεργαστώ και να μιλήσω γι' αυτό και χρειάζομαι μια αγκαλιά. Με αγαπήσατε σε όλες τις καλές και τις δύσκολες στιγμές μου. Και δεν θέλω να είναι διαφορετικό αυτό τώρα».

Ο καρκίνος του μαστού είναι ο πιο συνηθισμένος τύπος καρκίνου στις γυναίκες στο Ηνωμένο Βασίλειο. Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του NHS (Εθνικό Σύστημα Υγείας της Αγγλίας): «Είναι σημαντικό να ελέγχετε τακτικά το στήθος σας, ώστε να γνωρίζετε τι είναι φυσιολογικό για εσάς. Αυτό διευκολύνει την παρατήρηση τυχόν αλλαγών στο μέγεθος, την εμφάνιση ή την αίσθηση του στήθους σας».

Η Jessie J έχει έρθει αντιμέτωπη με προβλήματα υγείας στο παρελθόν καθώς διαγνώστηκε με καρδιακή πάθηση ως παιδί πριν υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο ως έφηβη και μείνει κωφή για λίγο το 2020 λόγω της νόσου του Meniere. Πέρυσι αποκάλυψε ότι είχε διαγνωστεί με ΔΕΠΥ και ιδεοψυχαναγκαστική διαταραχή.

Η τελευταία ανακοίνωση της τραγουδίστριας έρχεται μετά την πρόσφατη δήλωση που έκανε στον παρουσιαστή πρωινής εκπομπής του BBC Radio 2, Scott Mills, ότι είχε απορρίψει έναν σημαντικό ρόλο στο Broadway, υποδυόμενη τη Sally Bowles στο Cabaret.

«Πρόσφατα μου προσφέρθηκε ένας τεράστιος ρόλος στο Broadway, αλλά τον απέρριψα επειδή δεν ήταν η κατάλληλη στιγμή. Ο γιος μου ήταν πολύ μικρός και απλά δεν μπορούσα. Θα το κάνω κάποια στιγμή όμως και ήταν μια καταπληκτική διαδικασία η οντισιόν. Ήμουν τόσο περήφανη που το έκανα».

Με πληροφορίες από BBC, Guardian και Ιndependent

 
 
 
Διεθνή
0

ΦΩΤΙΕΣ ΤΩΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Γάζα: Ποιος είναι ο «Παλαιστίνιος Πελέ» που σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε βοήθεια

Διεθνή / Γάζα: Ποιος είναι ο «Παλαιστίνιος Πελέ» που σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε βοήθεια

Το μεγάλο αστέρι του παλαιστινιακού ποδοσφαίρου σκοτώθηκε από ισραηλινά πυρά ενώ περίμενε ανθρωπιστική βοήθεια, κατήγγειλε η Παλαιστινιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία 
LIFO NEWSROOM
Γκάβιν Νιούσομ: Εκβιασμός το 1 δισ. δολάρια που ζητά ο Τραμπ από το UCLA - «Η Καλιφόρνια δεν θα υποκύψει»

Διεθνή / Γκάβιν Νιούσομ: Εκβιασμός το 1 δισ. δολάρια που ζητά ο Τραμπ από το UCLA - «Η Καλιφόρνια δεν θα υποκύψει»

Η αμερικανική κυβέρνηση ζητά από το UCLA 1 δισ. δολάρια, μετά το «πάγωμα» εκατοντάδων εκατομμυρίων δολαρίων σε χρηματοδοτήσεις λόγω των φιλοπαλαιστινιακών διαδηλώσεων
LIFO NEWSROOM
«Κάθε 8 λεπτά»: Η Uber δέχθηκε 400.000 αναφορές για σεξουαλική επίθεση και ανάρμοστη συμπεριφορά σε πέντε χρόνια

Διεθνή / «Κάθε 8 λεπτά»: Η Uber δέχθηκε 400.000 αναφορές για σεξουαλική επίθεση και ανάρμοστη συμπεριφορά σε πέντε χρόνια

Η εταιρεία παρουσίασε δημοσίως μια εντελώς διαφορετική εικόνα, ωστόσο αποκαλυπτική έρευνα των New York Times απέδειξε πως υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις που την εμπλέκουν
LIFO NEWSROOM
Πορτογαλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο μπλοκάρει νομοσχέδιο που περιορίζει τη μετανάστευση

Διεθνή / Πορτογαλία: Το Ανώτατο Δικαστήριο μπλοκάρει νομοσχέδιο που περιορίζει τη μετανάστευση

Το νομοσχέδιο, που αντανακλά τη δεξιά στροφή στην ευρωπαϊκή πολιτική για τη μετανάστευση, θα υποχρέωνε εκατοντάδες χιλιάδες νόμιμους μετανάστες να περιμένουν δύο χρόνια προτού υποβάλουν αίτηση για επανένωση με τα άμεσα μέλη της οικογένειάς τους
LIFO NEWSROOM
Ακόμη μία παρουσιάστρια του Fox αναβαθμίζει ο Τραμπ: «Στέλνει» την Τάμι Μπρους στον ΟΗΕ

Διεθνή / Ακόμη μία παρουσιάστρια του Fox αναβαθμίζει ο Τραμπ: «Στέλνει» την Τάμι Μπρους στον ΟΗΕ

Η νυν εκπρόσωπος του Στέιτ Ντιπάρτμεντ και πρώην παρουσιάστρια του Fox News, Τάμι Μπρους, προτείνεται για τη θέση της αναπληρώτριας μόνιμης αντιπροσώπου των Ηνωμένων Πολιτειών στα Ηνωμένα Έθνη
LIFO NEWSROOM
Ευρωπαίοι ηγέτες για Ουκρανία εν όψει Αλάσκας: Συνδυασμός διπλωματίας και πίεσης στη Ρωσία για την ειρήνη

Διεθνή / Ευρωπαίοι ηγέτες για Ουκρανία εν όψει Αλάσκας: Συνδυασμός διπλωματίας και πίεσης στη Ρωσία για την ειρήνη

«Η Ουκρανία έχει την ελευθερία επιλογής για το πεπρωμένο της», αναφέρει η κοινή δήλωση Μακρόν, Μελόνι, Μερτς, Στάρμερ, Τουσκ, φον ντερ Λάιεν και Στουμπ
LIFO NEWSROOM
«Μπορείτε να πείτε πώς πέθανε;»: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίνει την UEFA για τον φόρο τιμής στον «Παλαιστίνιο Πελέ»

Διεθνή / «Μπορείτε να πείτε πώς πέθανε;»: Ο Μοχάμεντ Σαλάχ επικρίνει την UEFA για τον φόρο τιμής στον «Παλαιστίνιο Πελέ»

O πρώην ποδοσφαιριστής Σουλεϊμάν αλ-Ομπέιντ, γνωστός ως «Παλαιστίνιος Πελέ», πέθανε την Τετάρτη στη νότα Γάζα, όταν ισραηλινές δυνάμεις επιτέθηκαν σε πολίτες που περίμεναν ανθρωπιστική βοήθεια
LIFO NEWSROOM
Ανησυχητική έκρηξη σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο διαδίκτυο - Νέα στοιχεία

Διεθνή / Ανησυχητική έκρηξη σεξουαλικής παρενόχλησης ανηλίκων στο διαδίκτυο - Νέα στοιχεία

Τεχνολογικές εταιρείες, όπως το Snapchat και το Facebook, δήλωσαν ότι μόνο το πρώτο εξάμηνο του 2024 εντόπισαν πάνω από 9.600 περιστατικά διαδικτυακής παρενόχλησης και προσέγγισης ανηλίκων
LIFO NEWSROOM
Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Διεθνή / Ιστορική συμφωνία Αρμενίας - Αζερμπαϊτζάν: Τι είναι η «Διαδρομή Τραμπ» και τι αλλάζει στον Νότιο Καύκασο

Στο επίκεντρο της συμφωνίας βρίσκεται η δημιουργία ενός νέου διαμετακομιστικού διαδρόμου, που θα ονομαστεί «Διαδρομή Τραμπ για Διεθνή Ειρήνη και Ευημερία»
LIFO NEWSROOM