Πολυτεχνειούπολη: Ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή ο φοιτητής - Ο λόγος

Πολυτεχνειούπολη: Ζήτησε να εξεταστεί από ιατροδικαστή ο 34χρονος διδακτορικός φοιτητής - Ο λόγος Facebook Twitter
0

Να εξεταστεί από ιατροδικαστή ζήτησε ο 34χρονος φοιτητής καθώς, όπως υποστηρίζει, φέρει αμυχές από τη συμπλοκή που είχε με την ιδιοκτήτρια του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη.

Ο 34χρονος οδηγήθηκε, νωρίτερα, στην εισαγγελία με την αυτόφωρη διαδικασία αφού συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, λίγες ώρες πριν λήξει το αυτόφωρο σε βάρος του. Κατηγορείται ότι χαστούκισε την ιδιοκτήτρια του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη.

Πολυτεχνειούπολη: Ο φοιτητής και η φίλη του πήραν προθεσμία

Του ασκήθηκε ποινική δίωξη για τα αδικήματα που αφορούν την άσκηση επικίνδυνης σωματικής βλάβης σε βάρος της υπεύθυνης του κυλικείου του τμήματος Μηχανολόγων Μηχανικών.

Μαζί στον εισαγγελέα βρισκόταν και η φίλη του, στο σπίτι της οποίας διέμενε και στην οποία ασκήθηκε ποινική δίωξη για ψευδή αναφορά στις αρχές και υπόθαλψη. Έχουν παραπεμφθεί στο Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ενώ σε εξέλιξη είναι δύο δικογραφίες από τις Αρχές.

Η μία δικογραφία αφορά το περιστατικό στο κυλικείο και η άλλη τη σύγκρουση ανάμεσα σε δύο ομάδες (15 με 20 άτομα κουκουλοφόρων επιτέθηκαν σε μια άλλη ομάδα), πιθανώς για τις επερχόμενες φοιτητικές εκλογές.

Ο 34χρονος και η φίλη του πήραν προθεσμία και θα απολογηθούν στις 9/5, σύμφωνα με την ΕΡΤ.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Κύκλωμα στην Κρήτη: Νέο ηχητικό από συνομιλία Καμμένου με τον φερόμενο αρχηγό

Ελλάδα / Κύκλωμα στην Κρήτη: Νέο ηχητικό από συνομιλία Καμμένου με τον φερόμενο αρχηγό

Στις νέες συνομιλίες ακούγεται ο Πάνος Καμμένος να διαβεβαιώνει τον φερόμενο αρχηγό του κυκλώματος πως προώθησε στο επιτελείο του Ντόναλντ Τραμπ το αίτημα να επιλεγεί δικός τους ιερωμένος για μητροπολίτης
LIFO NEWSROOM
Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Ελλάδα / Λαθρεμπόριο καυσίμων: Πώς δρούσε το κύκλωμα - Σε ποιες περιοχές βρίσκονται τα πρατήρια

Από τις αρχές του 2025 έως και την εξάρθρωση της οργάνωσης, έχουν καταγραφεί 38 περιπτώσεις προμήθειας, με τη συνολική ποσότητα που έχει διακινηθεί στην Ελλάδα να υπερβαίνει τα 1,3 εκατομμύρια λίτρα βενζίνης - 22 συλλήψεις, ενώ για την υπόθεση κατηγορούνται επιπλέον 8 άτομα
LIFO NEWSROOM