Μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία: Χωρίς φανάρια οι δρόμοι, στο σκοτάδι το μετρό

Μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία: Χωρίς φανάρια οι δρόμοι, στο σκοτάδι το μετρό Facebook Twitter
Χωρίς φανάρια οι δρόμοι μετά το μπλακ άουτ σε Ισπανία και Πορτογαλία / Φωτ: EPA
0

Σε κατάσταση μπλακ άουτ βρέθηκε η Ισπανία και περιοχές της Πορτογαλίας από το μεσημέρι της Δευτέρας.

Η εκτεταμένη διακοπή ρεύματος έφερε χάος στους δρόμους. Οι πρώτες αναρτήσεις στα social media, δείχνουν την εικόνα μέσα από σιδηροδρόμους μετρό στο σκοτάδι, αλλά κυρίως την ανεξέλεγκτη δυσφορία στην κυκλοφορία από το μπλακ άουτ, με τους φωτεινούς σηματοδότες να μην λειτουργούν και τους πεζούς να βρίσκονται αντιμέτωποι με άμορφες ουρές αυτοκινήτων που κινούνται στα «τυφλά».

Μερικά λεπτά πριν τις 14:20, ο ισπανικός πάροχος ηλεκτρικής ενέργειας Red Electrica επιβεβαίωσε τις διακοπές ρεύματος σε όλη τη χώρα και τόνισε ότι εργάζεται για την αποκατάσταση του προβλήματος και την διερεύνηση της αιτίας. «Όλοι οι πόροι αφιερώνονται στην επίλυση των διακοπών», αναφέρει σε ανάρτησή, στο X.
 

 
 
Διεθνή
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Newsroom / «Στο Ιράν με αποκαλούσαν “αδελφή μου”… και το εννοούσαν»

Η δημοσιογράφος της ΕΡΤ Κάτια Αντωνιάδη, η πρώτη Ελληνίδα που κατάφερε να μπει στο Ιράν, μιλά στη LiFO για όσα είδε από κοντά, αυτά που τη σημάδεψαν και το κλίμα που επικρατεί τόσο στους δρόμους της Τεχεράνης όσο και στα Στενά του Ορμούζ.
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ
ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΦΑΛΑΙΝΑ ΤΙΜΙ ΒΑΛΤΙΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ

Διεθνή / Ο Τίμι, η φάλαινα που είχε παγιδευτεί στα ρηχά της Βαλτικής, «πιθανότατα να έχει πεθάνει»

«Καθώς το ζώο βρισκόταν σε εξαιρετικά εξασθενημένη κατάσταση και είχε επανειλημμένα επιστρέψει στα ρηχά μετά από προηγούμενες προσπάθειες διάσωσης, είναι πολύ πιθανό να μην βρίσκεται στη ζωή» αναφέρουν ειδικοί
THE LIFO TEAM