Αίγιο: Πώς έγινε η διπλή δολοφονία - Ο 23χρονος χτύπησε τα θύματα με μανία

Αίγιο: Πώς έγινε η διπλή δολοφονία - Ο 23χρονος χτύπησε τα θύματα με μανία Facebook Twitter
Φωτ. από το σημείο της δολοφονίας στο Αίγιο / aigiovoice.gr
0

Νέες πληροφορίες έρχονται στη δημοσιότητα, για τη διπλή δολοφονία που σημειώθηκε νωρίτερα σήμερα, στην περιοχή του Αγίου Αθανασίου στο Αίγιο.

Το τραγικό συμβάν σημειώθηκε περίπου στις 11:00 το πρωί της Παρασκευής, όταν ο 23χρονος δράστης επισκέφτηκε το σπίτι του 64χρονου θείου του, στις εργατικές κατοικίες στο Αίγιο. Σύμφωνα με τις πληροφορίες ωστόσο, εκεί βρισκόταν και ένας φίλος του θείου του.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, σε ανύποπτη στιγμή και χωρίς να έχει προηγηθεί κάποιος καυγάς, ο δράστης έσπασε το τραπέζι που βρίσκονταν στο σπίτι, αφαίρεσε το ένα από τα σιδερένια πόδια του και επιτέθηκε με μανία τόσο στον θείο του όσο και στον φίλο του, πριν προλάβουν καν να αντιδράσουν.

Σημειώνεται πως ο 23χρονος φέρεται να έμενε με τους παππούδες του και αντιμετωπίζει θέματα ψυχικής υγείας, καθώς έχει νοσηλευτεί επανειλημμένα σε ψυχιατρικά ιδρύματα.

Παράλληλα, πληροφορίες του Mega αναφέρουν πως η γιαγιά, η αδελφή αλλά και η σύντροφός του, τον έχουν καταγγείλει τουλάχιστον δέκα φορές για βίαιη συμπεριφορά στο παρελθόν.

Ελλάδα
0

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Ελλάδα / Πανελλήνιες 2025: Τα έξι βασικά βήματα για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού

Η συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου κάθε άλλο παρά τυπική διαδικασία μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού μπορεί να είναι καθοριστικής σημασίας για το τελικό αποτέλεσμα εισαγωγής στη μεταλυκειακή εκπαίδευση ενός υποψηφίου
LIFO NEWSROOM
Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Ελλάδα / Τροχαίο με λεωφορεία στη Βούλα: Φρουρούμενη νοσηλεύεται η 55χρονη οδηγός - 14 επιβάτες παραμένουν στα νοσοκομεία

Έξι παιδιά νοσηλεύονται στο Παίδων, δύο ενήλικες στο «Γεννηματάς», τρεις στο «Ασκληπιείο» και δύο στο ΚΑΤ, μεταξύ αυτών και μία 32χρονη πολυτραυματίας
LIFO NEWSROOM