Αταμάν για ένταξη Κέντρικ Ναν στην εθνική Τουρκίας: «Δεν έχουμε επαφή με κανέναν, προς το παρόν»

Αταμάν για ένταξη Κέντρικ Ναν στην εθνική Τουρκίας: «Δεν έχουμε επαφή με κανέναν, προς το παρόν» Facebook Twitter
Φωτογραφία αρχείου: Eurokinissi
0

Στις φήμες που το τελευταίο διάστημα οργιάζουν περί ένταξης του Κέντρικ Ναν στην εθνική μπάσκετ της Τουρκίας, αναφέρθηκε ο προπονητής της ομάδας, Εργκίν Αταμάν.

«Δεν έχουμε επαφή με κανέναν, προς το παρόν», δήλωσε ο Εργκίν Αταμάν για τον Κέντρικ Ναν και την εθνική Τουρκίας, όταν ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο αυτό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού AKTOR Εργκίν Αταμάν, είναι επίσης ο προπονητής της εθνικής Τουρκίας και «απάντησε» στη φημολογία που θέλει την ομοσπονδία μπάσκετ της χώρας του να προσφέρει τουρκικό διαβατήριο στον Κέντρικ Ναν προκειμένου να αγωνιστεί στο ερχόμενο Eurobasket.

Ο Αταμάν ρωτήθηκε για το θέμα από το τουρκικό Μέσο HT Spor, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο Αμερικανός νατουραλιζέ της εθνικής ομάδας Τουρκία είναι ο Σέιν Λάρκιν. Δεν έχουμε επαφή με κανέναν άλλο παίκτη, προς το παρόν».

 
 
 
Αθλητισμός
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΤΡΑΝΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ

Αθλητισμός / Ολυμπιακοί Αγώνες: Πώς η απαγόρευση των τρανς γυναικών θα μπορούσε να επηρεάσει όλες τις γυναίκες αθλήτριες

Η νέα πολιτική της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής για γενετικό έλεγχο των αθλητριών, που στοχεύει στον αποκλεισμό τρανς γυναικών, προκαλεί αντιδράσεις, καθώς ειδικοί και αθλήτριες προειδοποιούν ότι μπορεί να επηρεάσει όχι μόνο τις τρανς και intersex γυναίκες, αλλά συνολικά τη συμμετοχή όλων των γυναικών στον αθλητισμό
THE LIFO TEAM